Brazílie se stává udržitelným: nové hranice výstavby

Kristus vykupitel, pláže Copacabana a Ipanema, velmi slavný a pestrý karneval, samba jsou jen některé z nejslavnějších a reprezentativních symbolů Brazílie. Země, která zaujímá většinu z jižní Ameriky, je dnes novinkou v oblasti výstavby.



Větší citlivost na životní prostředí, pravděpodobně kvůli zcela nekontaminovanému okolnímu prostředí, vedla k vytvoření a rozvoji mezinárodních akčních programů a politik zaměřených na snížení spotřeby primární energie a emisí oxidu uhličitého.





Jak? Díky Zero Energy Building.



Podle evropské směrnice 31/2010 / CE je pro vytvoření těchto budov nezbytné:


Kanovy udržitelného a bioklimatického designu jsou respektovány integrovaným přístupem mezi architektonickými a inženýrskými komponentami. Dynamický simulační software se používá pro návrh energie
Budova je kompaktní a orientovaná tak, aby optimalizovala vliv slunce.
Skříň (stěny, podlahy a svítidla) je velmi izolovaná a stínovaná, aby se předešlo tepelným ztrátám a přehřátí
Systémy pracují při nízkých teplotách (kondenzační kotle a tepelná čerpadla)
Zařízení na výrobu obnovitelné energie (fotovoltaické a solární termické) jsou instalovány
Spotřeba energie je neustále pod kontrolou.




Ze 150 zemí Brazílie zaujímá 4. místo pro počet budov s certifikátem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). V rámci certifikace LEED je postaveno 235 budov a do nich je přidáno dalších 760 ve fázi návrhu. Podíváme-li se také na některé budovy, které vlastní jiné certifikace ochrany životního prostředí, dosáhnou 2 000 ekologicky udržitelných budov, hovoříme o velmi vysokých hodnotách a o silném a dynamickém odvětví, i přes krizi, prosinec. Domníváme se, že v loňském roce se tradiční budova v Brazílii zhroutila a zároveň udržitelná udržovala tempo růstu 7%.

Již v roce 2017 byla v přítomnosti brazilských úřadů a zástupců regionu Trentino slavnostně otevřena "prefabrikovaná dřevěná budova" Casa Habitech, kterou vytvořil Habitech a jeho partneři. Jedná se o příklad ekologicky udržitelné a vysoce kvalitní budovy.

Od 5. do 7. listopadu se bude konat Mezinárodní konference o inteligentní energii - inteligentní energie CIEI a EXPO 2018 za účelem rozšíření debaty a interakce mezi hlavními hráči v různých odvětvích, které se podílejí na trhu s obnovitelnými zdroji energie.

Během tří dnů budou uspořádány semináře, technické návštěvy, kurzy, debaty a výstavy představující hlavní nové technologie a řešení pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů, udržitelných budov a energetické účinnosti.



Události, které se nemají vynechat pro ty, kteří chtějí stavět, koupit nebo prodat nemovitost v Brazílii (přímý odkaz)

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB