Starověké a moderní: novinky v domácím deco

Často existuje tendence si myslet, že s příchodem nového roku byl opuštěn každý styl patřící minulosti. Ve skutečnosti tomu tak není. Často jsme se zabývali diskurzem v retro stylu. Ve skutečnosti je pro milovníky ročníku nejlepším řešením, jak zcela neopustit svůj vkus, pokud jde o vybavení interiéru. A pokud máte rádi starožitný nábytek a chcete najít ten správný kompromis s moderností? Zde je několik nejnovějších tipů od předních odborníků na domácí dekódování. Nebudete se moci vzdát svého nábytku a zařízení a přitom si ve svém domovském prostředí zachovat jedinečný styl.

Obvykle, když přemýšlíte o starobylém bytě par excellence, v kolektivní fantazii se objevují některé konkrétní podstatné prvky. Abychom usnadnili výběr podrobností, od kterých se má začít s cílem reorganizovat domácí prostředí, připomínáme:
- Reliéf tapety
- Geometrické tisky
- Objemné a kvetoucí závěsy
- Starožitný dřevěný nábytek
- Závěsné lustry
- Obrazy s extrémně objemnými rámy
- Dlouhé a mobilní ubrusy, pastelové nebo vzorované
- Potahy na židle a pohovky s důrazem na nejmenší detaily

K těmto prvkům velkého vizuálního dopadu musíme spojovat ostatní, menší, ale stále zásadní. Jak můžeme zapomenout na skříně staré babičky plné stříbra a keramických souprav? Tak proč nedat těmto prvkům nový život? Poté je začněte revalorizovat pomocí jednoduchých ošetření, abyste oživili barvu. Navíc je vystavte rohům, které zůstanou prázdné a postrádají pozornost. Budete tak moci využít malé detaily ve svůj prospěch.

A kdo řekl, že ročník je pouze v nábytku? Tip, který je určen hlavními odborníky na domácí deco, je oblečení. Pokud máte oblečení nebo doplňky, které plně vyjadřují styl, který hledáte, dejte je na pohled. Možná si vytvoříte roh šatníku, aby se kdokoli, kdo vejde do vašeho domu, mohl dostat do minulosti. Je zřejmé, že v mezích umírněnosti. Pamatujte: pokud jde o domácí dekódování, „méně je více“ zákon vyhrává nad vším!

A pokud chcete, aby se váš domov stal věrnější minulosti, využijte hudby. No ano. Pokud máte to štěstí, že najdete rádio času nebo související vinyly, vše, co musíte udělat, je umístit je a vytvořit si koutek staré hudby. A proč ne, možná jejich uvedení do provozu by nebylo tak špatné!

Poté, co jsme dostali tyto malé tipy, jak vyzdobit váš domov ve starém stylu, aniž bychom se však vzdali komfortu současnosti, musíme vám jen popřát dobrou práci! My v Realigro jsme vždy připraveni poskytnout vám správné informace. Nejen na trhu s nemovitostmi, ale také v domácím deco a nejnovější zprávy!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB