Síla vs Covid-19

Po prvních nejkritičtějších obdobích se zdá, že situace Covid-19 je pro učence alespoň jasnější. A i když problémy přetrvávají, zdá se, že z vítězství v této výzvě v nejkratší možné době bude Vídeň a Lisabon.
Pokusme se však podat ucelený obrázek o situaci a podrobně analyzovat současnou a další situaci v hlavních městech. Evropské i mimoevropské.
Takže pokud jste zvědaví, kde a jak nemovitost vzroste snadněji ... tak jste na správném místě.

Světový trh s nemovitostmi je jasný. Dochází k výraznému zpomalení a na nemovitostech bude hodně dlouho. Na začátku roku byla městy, která byla z hlediska růstu na trhu nastavena jako nejlepší, Paříž, Miami, Berlín a Ženeva. Není pochyb o tom, že tato růže potenciálu, která se objevuje v oblasti nemovitostí, byla zcela narušena. Místo těchto úžasných a konkrétních městských realit v současné době identifikujeme Lisabon, Monako, Vídeň a Šanghaj.
Ale v této situaci se dobře bráníme, existují i jiná hlavní města.

Londýn a Lisabon, pokud jde o růst, budou mít 5% podporu. Evropský trh ve své střední nabídce místo toho najde Berlín, Ženevu, Vídeň a Madrid. Tato města, která se vzájemně liší, budou sdílet zvýšení cen, které bude oscilovat mezi 1 a 4,9 procentními body.

Proč bude Londýn vynikat? Tady je zábavná část. Město Queen Elizabeth se zaměří vysoko díky jevu Brexit. Navzdory skutečnosti, že situace týkající se odchodu z Evropy způsobila mezi investory mnoho nejistot, bude to právě odchod z EU, který umožní rychlý růst v Londýně. Výstup, který bude mít velký dopad, vezmeme-li v úvahu, že v posledních pěti letech ceny klesly o 25% méně.

Lisabon založí svoji realitní politiku na prémiové ceně přiřazené luxusním nemovitostem. Malá dostupnost, ale kvalita. Trh, který bude zahrnovat elitu a ne masu.
Vídeň se také uchýlí k luxusu, s účinným zvýšením cen i v nejstandardnějších rezidencích.

Z toho, co můžeme odvodit, bude druhý domácí trh ten, který se zotaví nejsnadněji. Investoři, kteří mají v úmyslu koupit nemovitost, tak pravděpodobně učiní, aby měli příležitost najít ideální příležitost (v co nejkratším možném čase) a nalít své úspory do kvalitní cihly. To je důvod, proč, po maximálně šestiměsíční lhůtě podle vědců, bude skutečný rozmach žádostí v hlavních městech. Trh místo prvních domů bude mít tendenci zůstat v rámci národních hranic. Částečně z důvodu neexistence úplné vize politické, sociální a především zdravotní situace cizí země, částečně proto, aby nedocházelo ke změnám v období plném změn.

A vy, vsadíte na tato města, abyste změnili svůj život?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB