Ložnice: nezbytná, ale jedinečná

Rok 2020 byl konečně slavnostně otevřen a spolu s ním i nové trendy, díky nimž je náš domov jedinečný. Často jsme se zabývali otázkami souvisejícími se zlepšením domova. Renovace vašeho domu není nikdy snadná, zvláště pokud chcete sledovat módy této chvíle. Je lepší držet se nových trendů nebo zůstat ukotven ve svém vlastním stylu? Odpověď může být ambivalentní.

Opravdu to tak je. Abychom lépe vysvětlili, jak je možné sblížit svůj styl s nejnovějšími tržními zprávami, rozhodli jsme se udělat malého průvodce. Rychle jsme shromáždili hlavní trendy do roku 2020 v jedné z nejoblíbenějších místností. Relaxace: ložnice. Takže si vyzkoušejte pero a papír a zapište si nejnovější zprávy!

První rada, kterou vám dáme, je sledovat grafy. 2020 je rokem střídání pozemků. Takže vyberte různé tkaniny, aby bylo možné vytvořit více dynamiky. Tímto způsobem můžete pomocí tohoto zařízení vyjádřit svou osobnost. 2020 je rokem chromatické svobody. Módy však naznačují silné, ale vyvážené kombinace. Černá a bílá jsou ideální pro udržení čistých a harmonických linií. Ale můžete se volně odchýlit od této vyvážené nálady. Koneckonců, ložnice je vaším „zenovým“ prostředím.

Druhým prvkem, o kterém jsme již uvažovali, a který zřejmě nechce opustit rok 2020, je nejvyhledávanější styl vůbec: ročník. Pro milovníky minulých let, kteří dělali historii, přesně v 50. a 60. letech, to bude úleva. Elegance v kombinaci s ikonickými liniemi se vrátí. Jak aplikovat tento styl přímo v ložnici? Preferovány jsou světlé barvy, které je dokonale kombinují s dřevěným nábytkem. Hladká betonová podlaha se hodí s jednoduchými malbami, které dodají životnímu prostředí pořádek a svěžest. V neposlední řadě základní tip. Stoly, které musíte mít od šedesátých let, mohou snadno sloužit jako noční stolky.

Pokud je vaše představa o ložnici naopak myšlenkou zcela cizího prostředí od zbytku domu, kde ji můžete odpojit, řešení je následující: učinit z něj lázně.
Ne, nebude třeba vkládat bazén, aby bylo zajištěno relaxační prostředí. Móda do roku 2020 doporučuje používat posuvné dveře (pokud se otevírají na balkon, mají přidanou hodnotu) a vytěžit maximum ze světla. Světelné závěsy vám umožní získat prostředí oddělené od ostatních, ale zároveň odrážet světlo. Bílá bílá a stále bílá! To je barva, která dominuje! Zenová kultura nikdy nebude tak jednoduchá!

Závěrem doporučujeme používat minimální a střízlivý styl bez ohledu na váš styl. Móda se neustále mění a udržování méně invazivního stylu vám umožní přizpůsobit váš pokoj nejnovějším zprávám!
A vy, který styl 2020 si vyberete?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB