Z rekreačního domu do inteligentní pracovní zóny

Během této doby uzamčení bylo obnoveno heslo. A stále to tak zůstává. V každém hospodářském odvětví je proto nezbytné přizpůsobit a obnovit staré zvyky v rozhodně výnosnějším chování. Proto jsme se rozhodli zaměřit pozornost na to, jak se dramatická situace ukázala jako výhodná pro nemovitosti. Zejména s ohledem na sektor krátkodobých pronájmů.
Existuje mnoho a budou prázdné byty, které nemusí být obsazeny. Nemluvě o kritičnosti turistických oblastí.
K nápravě této situace je skvělý nápad. Převod bytů do inteligentních pracovních prostor.

Myšlenka se zrodila z potřeby žít více než dříve ve svých domovech i během pracovní doby. Pro mnohé to mohlo být jednoduché kontinuum. Ale mnoho pracovníků se tomu muselo přizpůsobit. Maminky bojující s videonahrávkami svých dětí. Otcové mají v úmyslu vyřizovat obchodní hovory a domácí kutily. Stručně řečeno, přizpůsobení nebylo snadné. Takže pokud pro mnohé může být práce ve stejném domě, ve kterém žijete, skutečně problematická, mysleli jste na opravdu užitečné řešení. Přesuňte se, i dočasně, do naší kanceláře. Možná co by kamenem dohodil od moře.

V tomto případě výhody nespadají pouze na ty, kteří potřebují novou pracovní stanici. V období nejistoty, jako je ta, které jsme svědky, došlo k mnoha výzvám majitelů nemovitostí, ale také hotelů, penzionů a snídaní, ohledně zrušení. Opravdu pozoruhodné poškození, vzhledem k tomu, že letní sezóna pro mnoho zemí znamená pouze jednu věc: cestovní ruch. Ve skutečnosti je posledně jmenovaná hnací silou mnoha národů. Často doprovází a podporuje nemovitosti. Není náhodou, proto je poprvé možné v areálu znovu použít domy určené pro turisty.

Silnou stránkou této senzační politiky je nabídka. Nejsou navrženy žádné domy. Žádné kanceláře nejsou navrženy. Ale to jsou domy, vybavené veškerým komfortem, jak je prožít při 360 stupních a pracovat na nich.
Pilíře tohoto zcela inovativního procesu budou eliminace potenciálního rizika nákazy. Stručně řečeno, bude vytvořen bezprecedentní segment nemovitostí.

Dosud není známo, jaký bude dosah uživatelů, kteří z této služby vytěží maximum. Jisté je, že tato kritická situace jistě vyvolala nové podněty pro obnovu domů, které by jinak představovaly dodatečné náklady pro vlastníky. Možná tím budou ještě později stejné společnosti propagovat coworkingové prostory v nejvíce stimulujících oblastech na úrovni krajiny.
Pokud jste zvědaví, vědět víc .. už víte, co dělat. Zůstaňte aktuální na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB