Růst, změny: nový byt

Společnost Covid významně označila nemovitost. Opakovaně jsme zdůrazňovali, jak se změnily všechny segmenty v Evropě. Pochopení toho, do čeho investujete, zejména do nemovitostí, je zásadní pro analýzu změn na trhu a potřeb potenciálních investorů.
Přesto, navzdory „nárůstu poptávky“, existují některé cíle, které se zdají být do této fáze realitního boomu zapojeny.
V dnešním sloupci se pokusíme pochopit, jak se na evropské úrovni pohybují jak investoři, tak různé národy. Z hlediska poptávky, ale také nabídky.
Takže pokud jste připraveni, můžeme dnes našeho mini průvodce ustanovit.

Začněme dobrou zprávou. Obytný sektor opět roste. Bez ohledu na referenční zemi jsme v celé Evropě svědky trhu s prudkým oživením poptávky. Toto je kombinováno s širokou nabídkou, zaručenou sestupnou válkou. Covid ve skutečnosti vedl k tomu, že je nutné, aby národní vlády provedly zásadní změny v oblasti nemovitostí. Konkrétně došlo k řadě akcí a programů zaměřených na snížení daní z nemovitostí. Nebo dokonce na splátky nájemného.

Jaké segmenty tedy nejvíce trpí? Vztahuje se na osoby starší 60 let a na mladé lidi. Mluvíme o modelech bydlení požadovaných těmito kategoriemi, zcela proti, které paradoxně vstupují do krize. Pokud jde o mladé lidi, nedávno byl přijat systém spolubydlení. Sdílení prostor, které se ukáže být optimální a lepší než klasický nájem. Vzhledem k situaci Covid je však systém vysoce kritizován. Podobně standardní leasingu zvyšují ceny a již nejsou tak atraktivní pro ty, kteří stejně jako studenti potřebují dočasné a především ekonomické ubytování. Ale to není vše. Skutečná zpráva je právě pro opačný segment. Nebo pro osoby starší 60 let. Nedávno se narodilo tzv. Bydlení seniorů.

Skutečný cíl, který představuje důležitý kousek trhu s nemovitostmi. Dříve tomu ve skutečnosti nebylo více než 60. let věnováno zvláštní postavení, ale v průběhu let prošli senioři tím, čemu se říká návrat k mládí. Návrat, který s sebou přináší nové potřeby, které nejsou vždy jasně přítomny v dnešních nemovitostech. Zde se chystáme konfigurovat nové živé modely vhodné pro tuto kategorii, ale které v současné době nejsou zvlášť podporovány národními vládami. Jednoduchá a intuitivní technologie i v domácí automatizaci, velké, ale zároveň snadno ovladatelné prostory av neposlední řadě vlastnosti umístěné v tichých, ale ne izolovaných oblastech.
Ale kdo těží z pandemické situace? Zdá se, že jsou to střední skupiny, které místo toho žijí v optimálním období, pokud jde o okamžitou reakci na různé potřeby.

Pochopení toho, jaké důsledky by pro různé cíle mohly být, je téměř nemožné. Vznik těchto „nových“ segmentů je pravděpodobně jasným ukazatelem změny společnosti, která se snad také přelije na realitní trh.
Pro více informací vás zveme, abyste zůstali na naší stránce informováni!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB