Anomálie v oblasti nemovitostí: co se děje ve Francii?

Po sérii hrozných bloků kvůli pandemické nouzi je Francie také připravena restartovat. Jak ale dnes vypadají francouzské nemovitosti? Z několika důvodů to není tak skvělé. Ale nebojte se, neuvěřitelné množství francouzských nemovitostí je v současné době na prodej za výhodné ceny. Pokusme se pochopit, jaké jsou pozitivní a negativní prvky francouzských nemovitostí.

Začněme pozitivní zprávou: země má stále neuvěřitelnou infrastrukturu a navzdory veškerému úbytku populace v posledních letech má země všechny pověření, aby mohla v budoucnu usilovat o růst na několika frontách. V posledních letech získává na popularitě cestovní ruch a zelená ekonomika a pravděpodobně kouzlo této země v příštích několika letech nevyprchá. Z negativních prvků, které tento národ bohužel charakterizují, nepochybně identifikujeme nedostatek bezpečnosti, který obyvatelé vnímají, kvůli různým útokům, které v posledních letech viděly Francii jako protagonistu, je mnoho těch, kteří se rozhodnou přestěhovat do jiných zemí nebo jednoduše přesunout do více venkovských oblastech. Přední mám samozřejmě prudký pokles populace ve velkých metropolích.

Podívejme se však podrobně, jak se místní nemovitosti pohybují.
Francie, stejně jako všechny evropské země i mimo ni, zaznamenala období zpomalení a neočekává se, že by tržby náhle vzrostly. Úroveň prodeje v Paříži byla obzvláště zklamáním, když meziročně poklesla o 12,6%.

Jak se stalo ve většině evropských hlavních měst, ceny v Paříži jsou také velmi vysoké. Do té míry, že se mnoho majitelů nemovitostí rozhodlo převést své prodejní reklamy na reklamy na pronájem. Kde jsou tedy všechny domy, o kterých jsme mluvili v úvodu tohoto sloupce, za výhodné ceny? Ve venkovských oblastech Francie. V oblastech, které obvykle nejsou brány v úvahu při rozhodování o investici do francouzských cihel.

Aby vzbudil velký zájem o tento typ oblastí, které dříve nebyly považovány za vhodné pro investování, byla to bezpochyby pandemická mimořádná událost, která, jak je dobře známo, také změnila naše zvyky. Potřeba být v kontaktu s přírodou a žít v klidnějších oblastech znamenala, že mohla být zahájena nová fáze pro francouzské nemovitosti. To pro poznámku o venkovských oblastech. Daleko od tramvajové tramvaje velkých metropolí. Metropole, které jsou proto pro investory ve srovnání s výhodnými cenami venkova stále nepřístupnější.

Zájem o velká města je hlavně cestovní ruch. Ale podle statistik by mohlo dojít i v této oblasti k obratu.

Stručně řečeno, Francie zažívá skutečně neobvyklou situaci, pokud jde o její nemovitosti. O budoucnosti francouzské cihly neexistují žádné jasné předpovědi. Pokud vás ale zajímá více o tomto a mnoha dalších tématech týkajících se světového trhu nemovitostí s čárkami, musíte zůstat na našem portálu aktuální!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB