Změna klimatu: australský zlom

Kdo řekl, že nemovitosti nemohou pomoci v boji proti změně klimatu?
Zprávy, o kterých si dnes povíme, se týkají právě toho, jak australská společnost učinila svou nemovitost udržitelnější. Reflexivní pomocí v boji proti změně klimatu! Zajímá vás vědět více? Pokud jste tedy připraveni, můžeme začít náš sloupec dnes! Dnes vás zavedeme do australského Sydney. Konkrétně na předměstí Wiltonu.

Ve skutečnosti byla oznámena nová iniciativa, která zajišťuje odstranění tmavých střech z domů. To ve skutečnosti přispěje, jak je vysvětleno v následujících řádcích, k eliminaci absorpce tepla. Referenční oblast je ve skutečnosti známá svými velmi vysokými teplotami, často v nejteplejších obdobích blízko 50 ° C. Odstraněním tmavších barev, konkrétně střech, bude možné zabránit nadměrnému pohlcování tepla, které rok co rok generuje výrazné zvýšení teploty v celé oblasti. Tím ale nový účet rozhodně nekončí! Rozhodně je to složitější a členitější. Pojďme zjistit více!

Abychom podpořili nemovitosti, ale také ochranu okolního prostředí a atmosférických podmínek, zkoumáme další parametry. Jako například poskytování zelených ploch. Podrobně vytváření skutečných koridorů stromů mezi novými budovami a již existujícími. Nechybí ani iniciativy související s vytvářením nových domovů. Vždy s ohledem na boj proti snižování teplot. Podle nejnovější klimatické zprávy IPCC se teploty v Austrálii zvýšily o 1,4 ° C. Maximální práh vztahující se k Pařížským dohodám byl 1,5 ° C. Proto by překročení této úrovně skutečně ohrozilo celou oblast. Aby se předešlo dosažení tohoto katastrofálního výsledku, bylo nepochybně nutné přijmout tato nová opatření. Město Wilton však rozhodně nebylo první, kdo přijal tyto iniciativy definované jako „chladná střecha“.

V New Yorku je již nějakou dobu slavnostně zahájen program zaměřený na snižování teplot. V tomto případě jsou důvody více než zřejmé, vzhledem k velikosti metropole.

Proč se ale potom rozhodnout pro střechy domů použít světlejší barvy? Odpověď lze nalézt ve vědeckých zákonech, které jsou v tomto případě kombinovány se zákony o studiu barvy. Stačí říct, že na nejžhavějších místech světa je většina domů úplně bílá. Důvodem je, že bílá barva na rozdíl od černé barvy (která přirozeně přitahuje světlo, tedy teplo) je schopna odrážet veškeré teplo, které proto není absorbováno. Nemění okolní teploty. Ale také uvnitř samotné budovy!
Zvědavý jako fenomén, že? Kdo ví, jak moc tato iniciativa dokáže snížit teplotu a udržet ji pod stanovenou prahovou hodnotou.

Chcete -li se dozvědět více o této a mnoha dalších novinkách týkajících se nemovitostí,… zůstaňte s námi! V Realigro vám každý den poskytneme všechny nejzajímavější novinky týkající se našeho sektoru!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB