Vícebarevná nemovitost

Kdo řekl, že vícebarevná byla módní jen v nadčasových 80. letech? Ve skutečnosti se zdá, že silné a odvážné kombinace jsou v módě v každé oblasti. Móda, vlasy a dokonce i v našem sektoru: nemovitosti! Rok, který jsme žili, byl bezpochyby těžký, a proto jsme se rozhodli zahájit rok 2021 s trochou panache a radosti. Chystáme se vás vzít k určitému národu kvůli jeho kultuře a nikdy byste nečekali, co může hostit. Naše cesta má za cíl Írán. Kolébka, která po mnoho let vítala Perskou říši, je dnes Írán národem známým také pro četné náboženské konflikty, které ji v průběhu let bohužel charakterizovaly. Ale je to také země mozaik, barev a koření.

Stručně řečeno, stejně jako všechny východní země, má i Írán své kouzlo. Ale pro nás v Realigro je toto místo hodné zmínky také z jiného důvodu. V Íránu byla vytvořena první různobarevná vesnice, která ze všech důvodů a účelů vypadá, jako by se zrodila z písku. Pokud jste zvědaví vědět víc, musíte pokračovat ve čtení tohoto článku. Nejprve je nutné pochopit, kde se tato vesnice nachází. Šťastnou oblastí je pláž na ostrově Hormuz. V Perském zálivu. Barvy, které dodávají těmto zvláštním strukturám další krásu, připomínají odstíny země, modrou a zelenou. Typické barvy této starodávné a rafinované kultury.

Architekt, který projekt vytvořil a strukturoval, patří do studia Zav. K vytvoření tohoto realitního divu se rozhodl použít známou metodiku ve světě architektury. Ve skutečnosti využil proces zahájený slavným íránským architektem Khalili Naderem. Tato metoda je založena na stohování svitků vlhké půdy. Stručně řečeno, hrady z písku ve všech ohledech! Odkud však tato iniciativa pochází? Z potřeby neustále podporovat mnoho místních podniků v krizi kvůli ekonomickým bojům. Ale nejen. Rovněž být schopen vytvořit jakýsi jednotný turistický prostor, který může dát práci mnoha podnikatelům, ale také mladým lidem, kteří se v důsledku krize a válek ocitli bez stabilního zaměstnání. Stručně řečeno, v tomto případě se kultura spojuje s nemovitostmi a snaží se vygenerovat produkt, který může zase eliminovat jakýkoli výškový rozdíl. Ať už je to sociální, ekonomické nebo kulturní. Jak ale tyto alternativní hrady z písku vnímala populace? Ocenění bylo pozoruhodné. A doufáme, že to tak bude i pro turisty a nové generace.

Přestože období, které prožíváme, je kritické, tyto zprávy nám umožňují pochopit, jak je možné i v těch nejsložitějších situacích oživit celou ekonomiku. Pouze vynalézavostí a dobrou dávkou techniky. Stejně jako v tomto případě. Takže pokud se chcete dozvědět více o realitním trhu a jeho zvláštnostech, musíte zůstat informováni zde, na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB