USA a efekt inteligentní práce

Během období pandemie se změnilo mnoho zvyků. Mnoho lidí se bohužel ocitlo bez práce. Jiní naopak pokračovali v práci jiným způsobem, z domova. Ačkoli v různých realitách byl pojem inteligentní práce již nějakou dobu běžně používán, v jiných zemích byl zaveden a přijat jako modus operandi až v posledním roce.

S příchodem vakcín se mnoho realit rozhodlo opustit inteligentní práci. Jiní si to raději nechali. Protože je to považováno za levnější, rychlejší a také pohodlnější pro zaměstnavatele i zaměstnance. Dnes jsme se však rozhodli zaměřit na konkrétní oblast. Oblast, která se rozhodla vytvořit jakýsi uvítací dárek, který přiláká mnoho chytrých pracujících pracovníků. Cílem je znovu osídlit venkovské oblasti a udržet silnou a solidní ekonomiku úzce spojenou s daným územím. Proto, pokud jste připraveni, můžeme začít s naším sloupcem!

Protagonistickou oblastí dnešních zpráv je oblast USA. Ve skutečnosti je dobře známo, že vylidňování středních měst a venkovských oblastí vždy představovalo hlavní problém v extrémně rozvinutých zemích. Ve skutečnosti bylo vždy aktivováno mnoho iniciativ, které lidem umožnily neopouštět tyto konkrétní regiony, což zaručuje populaci samotné oblasti.

S výbuchem práce na dálku exponenciálně vzrostly dotace, osvobození od daní a další prostředky k přilákání obyvatel. Stačí říci, že některé americké obce nabízejí dárkové karty a pobídky přes 20 000 USD. V prosinci 2020 byl poprvé zveřejněn portál, který umožňuje všem místním správám vzájemně komunikovat a přijímat fiskální iniciativy zaměřené právě na přilákání nové populace.

Podívejme se však, jak může inteligentní práce umožnit dosažení cíle opětovného osídlení těchto oblastí a především toho, jak může být užitečná také v odvětví nemovitostí. Jiskra, která způsobila výbuch mnoha iniciativ, byla potřeba zabránit vylidňování, zejména ve venkovských oblastech. Například modernizace infrastruktury, přeměna extrémně zaostalých měst na inteligentní města a především vytvoření volných prostor pro spolupráci na celém území.

Podle nejnovějších statistických údajů se více než 10 milionů lidí v loňském roce rozhodlo přestěhovat a opustilo velká města, aby se přestěhovali do sousedních oblastí.

Na předměstí nebo v každém případě v oblastech, kde jsou ceny domů mnohem dostupnější, kde si také můžete užít mimořádně klidné a sugestivní okolní přírodní prostředí. Pomyslete například na pobřežní oblasti Los Angeles a New York. V těchto oblastech se podle statistik čtyři z 10 lidí rozhodli přestěhovat díky možnosti bez problémů pracovat z domova.

Ale nemyslete si, že chytrou práci chtějí zachovat pouze soukromí občané. Trh s kancelářemi se také mění, vzhledem k tomu, že mnoho společností podporuje myšlenku stěhování do malých měst, aby také přijaly ekologicky udržitelnější firemní kulturu!
Chcete-li se dozvědět více o tomto a mnoha dalších tématech, zůstaňte naladěni na Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB