Real Estate slaví '' Přátelé ''

Jeden z nejpopulárnějších televizních seriálů v mezinárodním měřítku, právě letos se otočil 25 let po vysílání první epizody. Mluvíme o '' Přátelích ''. Přestože se jedná o zcela vzdálenou oblast ve srovnání s realitami, zdá se, že tento druhý sektor se rozhodl oslavit výročí televizního seriálu ve velkém stylu. Jak?

Umožnění fanouškům zůstat přesně uvnitř domu, který hostil tento sitcom. My v Realigro jsme si určitě nemohli nechat ujít takové novinky! Takže pokud i vy jste milovníky Přátel a dobrodružství jejích protagonistů, nebo chcete žít i dvě noci stejně jako Rachel Monica nebo Ross, jste na správném místě! Chystáme se vám poskytnout všechny potřebné informace, které budou užitečné, pokud se rozhodnete žít, třeba i několik hodin, jako vaši oblíbení protagonisté.

Nejprve je třeba definovat název projektu vytvořeného k oslavě dvacáté páté této nádherné série. „Zkušenost přátel“, jak se struktura nazývá, věrně obnovuje všechny hlavní scény situačního komedie. Například kuchyň v domě Rachel a Moniky, velký obývací pokoj nebo kavárna Central Park. A nezapomeňme na malý byt Chandlera a Joe s připojeným stolním fotbalem!

Stručně řečeno, nic nechybí! Není překvapením, že od oznámení této novinky došlo k nesčetným rezervacím. '' Ale '', můžete se zeptat, '' kolik bude stát pobyt a prožití zážitku v domě přátel? ''. Budete ohromeni, když zjistíte, že celková cena je kolem 20 $ za noc. Mluvíme tedy o 17 EUR, což je velmi cenově dostupný údaj. Za pár dolarů si tedy budete moci připadat, jako byste byli novými protagonisty jedné z nejuznávanějších sérií na světě.

Opravdu alternativní způsob, jak oslavit 25. výročí, nemyslíte? V období, jako je to, které zažíváme, jsou to zprávy, které, i když jsou trochu vzdálené od těch nejběžnějších, nám umožňují začít znovu zkoumat tento typ alternativních zážitků. Odborníci říkají, že ačkoli jsou nemovitosti a svět zábavy diametrálně odlišnými odvětvími, mohou být určitým způsobem odrazovým můstkem pro ostatní.

Stejně jako v tomto případě. Stačí říci, že za poslední rok bylo možné pronajmout si mnoho domů mnoha VIP i jen na jednu noc. Jen proto, aby byli ti nejtvrdší fanoušci naživu, zážitek opravdu neobvyklý.
To také umožnilo ekonomickou revitalizaci místních realit umístěných v blízkosti dotyčných domů. Jednoduše řečeno, realitní sektor v kombinaci se světem kinematografie a televizních seriálů může přinést skvělé výsledky. Doufáme, že to bude jedna z mnoha úspěšných iniciativ, které se zrodí v následujících měsících a které umožní každému, aby se mohl co nejdříve vrátit k normálu, a to i ve velkém stylu!

Pokud jste zvědaví na další novinky týkající se nejen trhu s cihlami, ale také všech sektorů, které gravitují kolem našeho, musíte zůstat naladěni na náš portál! Jste fanouškem sitcomu Přátelé?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB