Rekordní Londýn: nejvyšší budova na světě

Jak víte v Realigro, vždy vám chceme poskytnout náhled na nejnovější zprávy týkající se světových nemovitostí. Dnes se zaměříme zejména na nový rekord: ten, který se týká nejvyšší modulární budovy na světě s 500 byty a výškou 135 m. Tato budova sídlí v anglickém hlavním městě. Ale neztrácejme se v chatu! Pokud jste tu také, abyste se dozvěděli více o této velmi speciální novince, stačí si přečíst další řádky! Spolu s námi v Realigru se chystáte na rekordní výlet do Anglie!

Předpokládáme, že móda panelových domů je stále oblíbenější. Vlastně jsme začínali na začátku, s mini montovanými domy. Že dokážou uspokojit všechny potřeby a přitom zabírají málo místa. Správný kompromis mezi pohodlím a dostupností z hlediska ceny. Postupem času se ale stále více lidí rozhoduje pro montované domy.

A jako každá móda konečně dosáhla mnohem vyšších úrovní. Architektonická firma HTA Design vytvořila tento skutečně fantastický a bezprecedentní projekt. Budova byla dokončena již loni v květnu a dostala přezdívku Deset stupňů. Kromě stratosférických rozměrů tato nemovitost okamžitě umístila na nájemní trh 546 bytů. Ale nejen. Aby byla tato neuvěřitelná budova jedinečná, je uvnitř dvou věží také umělecká galerie a kavárna. Ty mají rozšíření o 38 a 44 pater.

Určitě nemluvíme o malém projektu. Kde se ale budova nachází?

Pro ty, kteří to chtějí vidět na vlastní oči, budou muset jít poblíž stanice East Croydon. Volba místa je také velmi důležitá, protože díky této nové perle modulárních nemovitostí byla tato čtvrť přejmenována na '' kulturní oblast ''.
Při stavbě budovy byly použity různé druhy technik a technologií. Například virtuální realita a 3D tisk pro různé prototypy určené pro rohovou fasádu.
Ale jak dlouho trvalo, než jsem to všechno dokončil? No i v tomto případě budete překvapeni. Vzhledem k tomu, že to trvalo jen 39 měsíců!
Zkrátka rekord za záznamem, díky kterému byl celý projekt opravdu neuvěřitelný.

Kromě toho má každé obytné podlaží kromě hostování různých obytných prostor přímé spojení s obytnými částmi, tělocvičnami, sociálními a rekreačními zařízeními. V neposlední řadě co-workingové prostory! Pokud jde o použité materiály, převládají kovové konstrukce pro balkony a terakota pro dekorace. Ale obecně je zachován minimalistický vzhled, přerušovaný různými panely, které vytvářejí cik-cak efekt.

Jsme si jisti, že po přečtení tohoto sloupce budete chtít navštívit tento velkolepý výsledek nemovitostí a designu. Pokud vás ale také zajímá více o této a mnoha dalších novinkách, které tíhnou po realitním sektoru, můžete zůstat v obraze. Vždy tady, vždy na Realigru!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB