Villa Di Caprio na prodej v Los Angeles!

Víte, svět celebrit vždy vzbuzoval tolik fascinace. Ve skutečnosti není divu, že i v oblasti nemovitostí vyvolávají zvláštní zájem nákupy a prodeje osobností. Novinkami jsou především nové domy dostupné na realitním trhu patřící fantomovým VIP. V dnešním sloupku vám dáme pár dalších informací o prodeji Villa Di Caprio!

Dohoda, která vzbudila velký zájem o losangeleský realitní trh. Pokud jste tedy připraveni, můžeme začít náš sloupec dnes!

Začněme poskytnutím několika informací o charakteristikách této vily. Vycházíme z předpokladu, že tento dům byl postaven téměř před sto lety a zakoupen před více než 3 lety. Za zhruba 5,75 milionu dolarů. Úvaha 4,9 miliardy eur. Postaven v roce 1926, nemovitost má styl '' Tudor ''. Skládá se z 5 ložnic a byl přezdíván Red Oak Manor. Nachází se za dvěma velkými branami a tyčí se nad jednou z nejznámějších a nejznámějších ulic Los Feliz Oaks. Přesně na úpatí pohoří Santa Monica. Mimořádně známá oblast, kterou navštěvují známé tváře ze světa zábavy.

Přestože je to dům se 100 lety historie, vzhled je většinou současný. Mluvíme o asi 430 metrech čtverečních charakterizovaných velkým jasem a měkkým barevným nábytkem a vysokými stropy. Stručně řečeno, společné vlastnosti, díky nimž je tento dům rozhodně originální, ale zároveň majestátní a příjemný.

Celá vila je také vybavena mimořádně formální jídelnou, multimediální místností a dokonce třemi krby. Můžeme tedy říci, že pohodlí v této vile rozhodně nebude chybět! Chcete -li dodat extra nádech relaxace celému domu, přítomnost oblasti jógy komunikující s ložnicí. V neposlední řadě ložnice pro hosty

Externě struktura nabízí zábavní oblast. Typické pro všechny domy, které v této oblasti vznikají. Pro nemovitost tohoto kalibru jsou nevyhnutelné bazén a wellness centrum. Jak již bylo řečeno, hlavní barvy, které charakterizují tento dům, bývají neutrální barvy, které evokují okolní přírodu. Není divu, vzhledem k jasným sklonům k ekologickému aktivismu, které několikrát vyjádřil sám Di Caprio.

Volba bílé jako hlavní barvy stěn navíc zaručuje přirozené a pozoruhodné šíření světel vstupujících zvenčí. Každý pokoj je navíc příjemný díky teplým světlům, která změkčují čistou bílou barvu nábytku a zjemňují hranatější detaily.

Stručně řečeno, chápete, proč prodej domu tak jednoduchého, ale zároveň vyhledávaného měl tak velký ohlas. Pokud se ale chcete dozvědět více o této a mnoha dalších novinkách, musíte zde zůstat naladěni! Na našem blogu! V Realigro vás budeme každý den informovat o nejnovějších zprávách týkajících se mezinárodního realitního trhu. Ale také na všech sektorech, které kolem něj gravitují!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB