Florida trh s nemovitostmi pro důchodce

Florida je oblíbená destinace pro lidi, kteří chtějí strávit zlaté roky v teplém klimatu a nechtějí opustit Spojené státy. V roce 2010 bylo 17,3% obyvatel Floridy tvořeno lidmi staršími 65 let, zatímco v roce 2017 to bylo 20,2%. Celkově obyvatelstvo na Floridě v roce 2017 bylo o něco více než 2 miliony lidí, z nichž 4,2 milionu byli lidé starší 65 let.



Ti, kteří plánují svou budoucnost předem, začnou kupovat nemovitost ve svých čtyřicátých letech nebo počátku padesátých let, takže po odchodu do důchodu by měli bydlení bez hypotéky. Existuje mnoho populárních turistických destinací na Floridě, jako je Disney World v Orlandu, Daytona Beach, San Agustin, Fort Lauderdale a Miami, kde lze zakoupené nemovitosti vypůjčit a zaplatit za sebe.



Ceny nemovitostí na Floridě se mohou výrazně lišit. Dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami může být zakoupen v malých městech jako Wellington na Floridě, zatímco luxusní dům s 12 pokoji se 17 koupelnami v luxusní čtvrti Lantana může dosáhnout až 12 milionů dolarů.



V roce 2018 je průměrná domácí hodnota na Floridě podle Zillowa 223 200, přičemž prognóza v příštím roce by měla růst o 6,1%. Střední cena inzerátu činí 290 000 USD, zatímco mediální prodejní cena k dubnu 2018 činila 226 500. Šestnáct procent výpisů se prodává s cenovým snížením. Střední cena za čtvereční stopu na Floridě v roce 2018 je 165 USD.



Mezi největšími městy na Floridě je Miami nejdražší s průměrným indexem domácí hodnoty ve výši 300 500 dolarů, zatímco Pensacola je nejlevnější, s hodnotou 132 100 USD HVI. Index domácí hodnoty je vypočítán na základě mediánového výpisu a mediánových prodejních cen ve městě. Záruky domů na Floridě mohou určitě zlepšit prodejní cenu aktiva na Floridě, aniž by stály více než 500 dolarů ročně.

Pro ty obyvatele státu, kteří dávají přednost bydlení na místech určených pro lidi 55+, Florida nabízí téměř 400 aktivních komunit pro odchod do důchodu. Tam je více než sto těchto komunit na jihozápadní Floridě, téměř sto na jihovýchodě, téměř 70 v centrální Floridě a téměř 50 v centrálním pobřeží Atlantiku. Jiné komunity jsou rozptýleny po celém státě, s jednou komunitou v Panamě City na severozápadní části Floridy.



Budoucí obyvatelé si mohou vybrat mezi condos, townhomes a rodinné domy. Ceny v těchto komunitách se pohybují od méně než 100 000 USD až přes 2 miliony USD. Vybavení může obsahovat bazény, tenisové kurty, golfová hřiště, fitness centra, restaurace a další. Mnoho komunit u jezera umožňuje parkování lodí.



Kromě aktivních komunit pro dospělé nabízí Florida také řadu dalších typů komunit pro své stárnoucí obyvatele. Patří sem nezávislé obytné komunity, pokračující péče

Důchodové komunity, asistované bydlení, Alzheimerova péče a ošetřovatelská péče, aby každý obyvatel mohl vybrat typ bydlení, který je nejlépe vyhovuje.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB