Hong Kong a růst velikosti: ceny se ztrojnásobily za poslední tři roky

Hong Kong a růst velikosti: ceny se ztrojnásobily za poslední tři roky. Zvláštní administrativní oblast Hongkongu, doslovně "vonný přístav", je jedním z nejznámějších měst na asijském kontinentu, vzhledem k přítomnosti četných panoramat.



Nezahrnuje pouze tyto primáty, ve skutečnosti je to také jedna z nejhustěji osídlených oblastí na světě.

Poté, co se léta stala kolonií Britské říše, dnes se stala skutečnou mocí z komerčního, ekonomického a finančního hlediska.



V uplynulém desetiletí přivítalo mnoho cizinců z celého světa, kteří chtěli drasticky změnit své životy. Práce je v Číně konstantní a nikdo nemá problém najít zaměstnání.



Ale pokud máte zájem o objevování tohoto nádherného města, musíte se vypořádat s realitou, která není pro investory příliš příznivá.

Nákup domu v Hongkongu je v dnešní době výsadou pro některé.



Ceny domácností, ale především nájemné se v posledních letech ztrojnásobily.

Nejen v rezidenčním sektoru, ale i v kancelářích třídy A (zejména) se tento nárůst projevil, což způsobilo všeobecný posun potenciálních investorů.



Příčinou je prostě jedna: nadměrná poptávka po bydlení a / nebo kanceláří, což je následkem nárůstu počtu pracovníků v každém odvětví.



Jen si myslete, že každý měsíc se cena nájemného zvyšuje až na maximálně 3%, což označuje trend (stejně jako znepokojující) nezastavitelný.



Navzdory všemu se zdá, že čínská ekonomika, na rozdíl od mnoha jiných národů, které žijí nebo již dříve prožily podobný jev, se nezdá klesající.

Investoři dávají přednost koupi i za vyšší ceny, než aby čekali na lepší časy.



Je zřejmé, že celosvětově uznávaná důležitost, která se stala součástí hospodářského cyklu stoupajícího slunce, zřejmě vyvrátila nadměrné ceny bytů.



Aby to bylo potvrzeno, statistiky ukazují, že nové pronájmy v centrální oblasti vzrostly o 110% (ve srovnání s požadavky na expanzi bank a finančních společností).



Na tomto růstu na obecném trhu přispěly také hotely.

Mezi nejznámějšími, Oriental Patron, pronajal asi 13 900 čtverečních metrů kvůli silné potřebě, kterou cítili investoři.



A to není všechno!



Na leasingovém trhu vstoupily luxusní kondominie s cílem minimalizovat dopad nové turistické daně na tzv. "Volné místo".



Můžeme říci, že trh trpěl silným otřesem, ale jako vždy se zdá, že Čína je více než připravená na nepředvídané diktování finančního trhu.



A vy, co si vyberete?

Budete čekat na zralější časy nebo se házíte do čínské cihly?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB