Vietnam v první řadě: zájem o tuto zemi se znovu zrodil

Na trhu outsourcingu se objevují zvědavé a neobvyklé zprávy o tom, co lze očekávat. V kolektivní fantazii se ve skutečnosti všechno mohlo uvažovat, s výjimkou toho, že bylo vidět první místo pořadí na hlavních cílech, do kterých se má investovat, země zjevně chudá a zpátky.



Ale realita někdy překonává představivost a proto dnes budeme hovořit o tom, jak se tolik lidí rozhodlo hledat dům ve Vietnamu.



V globálním kontextu Vietnam ve skutečnosti vzbudil velký zájem o různé aspekty a v různých sektorech, ale zejména v oblasti nemovitostí.

Zvláštní vědět proč?



Zde je odpověď na všechny vaše otázky.



Bezpochyby Vietnam zřídil svou dominantní účast v tomto odvětví především jako alternativní destinace pro různé low-cost offshoring služby, čímž se zvedl na páté místo v žebříčku, který Cushman & Wakefield sestavil v roce 2017.



Vietnamská vláda zavedla politiky zaměřené na propagaci země jak čistě turistické destinace, tak jako centra pro outsourcing díky širokému segmentu služeb, který se podle statistických údajů zdá být určen k udržení pozitivního trendu čas.



Mezi body ve prospěch země, které přispěly k této rychlé expanzi, jsme nepochybně našli silnou úroveň kapitalizace na nárůstu čínských nákladů práce.



V blízkosti Indie se nachází silný trh s BPO (který zahrnuje také samotný Vietnam).



Filipíny v plné fázi růstu silně konkurují Indii.



Tyto prvky vytvářejí vysoce konkurenční prostředí, ve kterém se Vietnamu od roku 2015 podařilo získat a udržet si nejvyšší pozici v žebříčku. Záznam respektu, který je dán fakturou pouze v oblasti nemovitostí, činí zhruba 15 miliard dolarů.

Neomylná postava pro národy považovaný za nejchudší a nejvíce zaostalý na světě.



Zatímco globální oživení ekonomiky se zastavilo, Vietnam překonává všechny očekávání se záviděníhodným trendem!



Je třeba si uvědomit, že rostoucí inflace, náklady na pracovní sílu výrazně zvyšují atraktivitu zemí jako Vietnam.



Energetická bezpečnost je také jedním z klíčových pilířů této země se snížením nákladů a optimalizací zdrojů.



Co říci, doufáme, že tito, kteří se kdysi považují za "staterelli", mohou mít svůj vlastní rekurz, uspět, jako Vietnam, k nalezení slušného místa ve světové ekonomice.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB