Maďarsko: proč by měla investovat v roce 2018?

Definoval "Paříž na východě, Budapešť má mnoho prvků, které odkazují na francouzské hlavní město: Dunaj, který řeší město a přehlíží hrady a nádherné budovy, kopce podobné Montmartre, ale maďarské hlavní město má vlastní charakteristiku unikátní: je výsledkem sloučení tří měst: Buda, Pest a Óbuda, spojených řetězovým mostem a sedmi dalšími mosty.

Stejně jako všechny země východní Evropy je snadné pochopit, jak je pro všechny západní strany vhodné investovat.

Musíte ale pečlivě vybrat sektor a jak to udělat.

Především je třeba analyzovat makroekonomická data:

HDP v Maďarsku vzrostl v roce 2017 o 4%

Sektor služeb vzrostl o 1,9%, odvětví stavebnictví o 1,6% a průmysl o 0,8%.

Největší nárůst výroby byl zaznamenán ve stavebnictví o + 30%,

Maďarský trh s nemovitostmi zažívá roky silné expanze. Hodnota nemovitostí roste s konstantním trendem a dnes si koupí dům nebo kancelář je jednou z nejlepších investic pro ty, kteří se rozhodnou přestěhovat se do Maďarska nebo pro ty, kteří prostě hledají přiměřenou odměnu za svůj kapitál. Tajemství úspěchu investic do nemovitostí v Maďarsku je jistě možné nalézt jak v kvalitě nemovitostí, tak obecně v historických, kulturních a environmentálních konotacích samotného Maďarska.

To je doprovázeno silnou expanzí stavebního sektoru, způsobenou především investicemi velkých firem (včetně výstavby hotelů a středisek), dopady programu CSOK (který nabízí možnost koupit dům v Maďarsku pro maďarské rodiny nabývat dům v majetku) a rozsáhlým programem děl prováděných státem.



Celková situace v oblasti stavebnictví v Maďarsku je doprovázena údajně paradoxním číslem, ale místo toho představuje mimořádnou příležitost pro zahraniční společnosti: nedostatek maďarských stavebních firem, které mohou zaručit tempo růstu, které tento sektor vyžaduje. Přidáme-li k tomu, že stavební náklady v roce 2017 se ve srovnání s rokem 2017 zvýšily téměř o 20%, je ještě jasnější obraz velkých příležitostí, které dnes nabízí Maďarsko.

Budapešť je nejlevnějším evropským kapitálem investovat do nemovitostí.

Dobrý zrekonstruovaný byt o rozloze 70-80 metrů čtverečních (bez výhledu na Dunaj), můžete také koupit s 40 000 eur. S výhledem na místo stojíme na 1 000 EUR za metr čtvereční. Pokud se apartmán nachází v blízkosti parlamentu a Královského paláce, cena se zvyšuje až na 3000 EUR za metr čtvereční.

Další informace naleznete na přímém odkazu.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB