5 běžných chyb při nákupu domů, které mnoho kupují poprvé

Jak těžké je věřit, učíte se od vašich chyb. Jak byste měl vědět, co dělat, pokud jste to nikdy neudělali, nebo jste to dříve nezažili? Existuje tolik, co se učí a tolik úkolů, které je třeba provést při nákupu domů. Ať už je to váš první domov nebo jiný majetek - proces je obvykle stejný. Přemýšlejte o všem, co přichází s koupí majetku.

Hodiny v hodinách, které trvá, když najdeme několik domů, které jsou potenciály. Nastavení všechno s realitními agenty, rezervování schůzek procházením míst, uvedení nabídky, získání ocenění, provádění domácí kontroly, pojištění titulu, výpisy z kontraktu, hypotéky atd. Je toho tolik myslet na to není divu, že mnoho prvních zákazníků má tendenci dělat chyby.

Podívejme se na pět běžných chyb, které kupující poprvé kupují.

1. S vírou ve slovních dohodách Vždy je dobré mít důvěru, protože bez důvěry není žádný vztah. Každý si zaslouží výhodu pochybností, ale někdy i pro velké situace, důvěra to vždy neřízne. Slovní dohody jsou dobré, ale prodávající ne vždy udrží své slovo, pokud je někdo ochoten jim dát více peněz na svůj majetek. Peníze obvykle vyhráváte, takže slovní dohoda, kterou jste právě učinili, již není platná, pokud prodávající obdrží více peněz. Je vždy důležité podepsat papíry, abyste zajistili, že jste smlouvu uzavřeli.

2. Přeskočit celostátní inspekci Někteří kupující se rozhodnou nechat inspektora domů prohledat svůj potenciální dům, protože neexistují žádné zjevné problémy, které by mohly vidět nebo být informováni. Právě tam dochází k problémům, protože prodejci nejsou obeznámeni se všemi problémy. Když najmete inspektora, aby prohlédl majetek, převezou všechny nadace v domě a ujistěte se, že je vše v dobrém stavu. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, měli by ji najít a majitel je bude muset opravit před vlastním vlastnictvím. Najděte nejprve problémy předtím, než jsou vaše problémy.

3. Obavy o malé věci Je přirozené se starat o každou malou věc, ale když je čas koupit nemovitost, je příliš mnoho velkých věcí, na které se pak soustředit na všechny drobné věci. Pokud chodíte do domova, které milujete, ale nemáte rád barvu barvy nebo mikrovlnná trouba je zastaralá - jedná se o drobné opravy, které příliš nestojí. Zaměřte se na větší obrázek a celkové uspořádání domu. Jakmile se domov stane vaším, můžete s ním dělat vše, co se vám líbí.

4. Zanedbání vašeho kreditní skóre Často vaše kreditní skóre není přesné. Je důležité zajistit, abyste měli přesné skóre před odesláním papíru věřitelům. Mnohokrát lidé posílají své kreditní skóre, aniž by se na ně dívali a odmítli jim půjčku. Přejděte na všechno a pokud se vyskytnou nějaké problémy, zkuste je opravit před odesláním informací věřitelům. Tím ušetříte čas a peníze v budoucnu.

5. Nepamatuji si na rozpočet Jednou nebo dokonce možná největší chybou, kterou si kupující poprvé uvědomují, je zapomínat na rozpočet. Je velmi snadné se dostat stranou sledované s položkami, které nejsou nutné a uvědomit si, že vaše peníze jsou téměř pryč. Rozpočet je velmi důležitý, než si koupíte dům a ještě důležitější, když si koupíte dům a máte další účty, které musíte zaplatit. Mnoho lidí zapomíná na náklady na nábytek, účty, náklady na stěhování, hypotéky a tak dále. Jak budete moci zaplatit všechny tyto účty, pokud nebudete mít dost peněz? Ujistěte se, že jste přišli s rozpočtovou strategií, takže se nemusíte potýkat s problémy. Rozpočtování před zakoupením domu je prospěšné, protože budete na správné cestě a budete moci spravovat všechny své výdaje předtím, než budete mít ještě další náklady na zvládnutí.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB