Horečka nemovitostí infikuje každého, dokonce i Severní Koreu!

Vždy se jedná o předmět mezinárodního politického a hospodářského zájmu, zdá se, že Severní Korea nechce nic vynechat, ale nic.



Touha vystupovat s ohledem na ostatní sousední mocnosti, hlava státu s ideologiemi často podřízenými kritice (a možná i daleko od společné modernity), vedly tento malý stát, který poznamenal historii světa, také narazit na realitní trh ,



Je definována jako nejvíce neproniknutelná země na světě a jedná se o jedinečnější a vzácnější událost, která podlomila všechna očekávání.



V hlavním městě komunistického režimu bylo postaveno 24 budov, 1300 obytných budov, školkách a sportovních areálů, 46podlažních výškových budov, univerzitních center a mnoha dalších zařízení. Jste zklamáni k výběru, pokud chcete koupit nemovitost v Severní Koreji!



Netřeba dodávat, že úžasná rychlost výstavby byla pozoruhodná (ale nemohla být jinak) ze všech novin na světě.



Ale co způsobilo tento nadměrný a radikální boom v korejské nemovitosti?

Nepochybně zvýšení konkurenčního stavu se sousední Čínou, která zase zvýšila cenu čínských cihel (tržní technika, že není známo, jak moc to může být užitečné pro ekonomiku Stoupajícího Slunce).





Kimův projekt má vyhodit turistiku v Koreji a doufat, že se kapitál může stát novým Miami.



Projekt je asi jedna miliarda dolarů za pláž Wonsan.

Pomalé otevírání této země, její přeměna ze středověku na moderní, je zaměřena pouze na jeden cíl: objevit se na globální ekonomické scéně.



Bude Kim uspět v získání této výzvy?



Podle statistik se ve srovnání s počátkem roku 2018 hodnota nemovitostí v Severní Koreji zvýšila o 10% a investice o 7,9% oproti roku 2017.



Prozatím není možné extrapolovat další informace z tohoto národa, které posunují zaměření trhu s nemovitostmi ze Západu na Východ.



Prostě musíme počkat na nové s příchodem roku 2019!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB