Dánsko: země, která se nemůže dostat z bubliny bydlení

Pokud kupujete dům v Dánsku, byl vždy tvým snem, vězte, že tato malebná země žije od minulého roku v bublině: realitní bublina! Ceny domácností vzrostly tak, aby dosáhly vrcholů tak absurdních, že ministr podnikání hledá platná řešení tohoto problému.



Mezi životaschopnými způsoby spásy z této skutečné krize v oblasti cihel se ukazuje, že brzdění hypoték bez splácení (nebudou muset představovat 15% portfolia hypotečních úvěrů bank).



Jeden z největších ekonomů v oblasti nemovitostí uvedl, že v roce 2017 je pro občany obtížné tyto změny znát. Ve skutečnosti, po roce, tato tíha cítí a jak!



Snažíme se povzbudit vlastníky, aby přezkoumali nová pravidla, aby zabránili tomuto odrazu ceny, který by podle statistik mohl pokračovat bez přerušení, kdyby nebyl omezován.



Mnoho ekonomů se však obává, že by regulování cen nemovitostí mohlo způsobit sestupnou spirálu, zastavit vývoj cen a omezit konkurenceschopnost.



Je to nejhorší situace? Nebo se to stane, když se trh vypaří?



Důchodci jsou nejvíce postiženi tímto potížím, protože s nízkým příjmem se nemohou vyrovnat s tímto obdobím "zlatých cihel".



V loňském roce bylo v rezidenční oblasti investováno zhruba 50 miliard korun, čímž došlo k výraznému rozvoji.



Většina kapitálu pochází ze zahraničí (téměř polovina).





Ale zřejmě to všechno, možná příliš hektické, přineslo cenový boom, který zřejmě nechce jít dolů.





Navzdory skutečnosti, že v roce 2016 Kodaň nastavila nový rekord, opět v oblasti nemovitostí, pro výstavbu 4 300 obytných budov, zdá se, že je nyní ve stagnující fázi.



Trh je studený, stejně jako Dánsko!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB