Pokles v Las Vegas: zhroucení 11% cihel

Las Vegas, perla v Nevadě. Město zatracení, kasin a bez omezení. Po poklesu cen nemovitostí v předchozích letech se očekávalo nárůst poptávky, který byl zřejmě v poměru k širší možnosti koupě bytu v Las Vegas.



Přes tuto stabilizaci se však zdá, že trh s nemovitostmi se snaží růst.



Hodnota nemovitosti vypadá, že se vytratila, což způsobilo zastávku v celé Nevadě.



Dokonce i počet dostupných domů se zdá být mnohem nižší ve srovnání s tím, co by bylo definováno jako trh s dokonalou rovnováhou.



Přestože ceny domů se v roce 2012 zřejmě zvýšily, dosud nedosáhly historického vývoje.



Příliš mnoho turistů, ale jen málo investorů. Condos a městské domy před rokem představovaly 110% národního obratu. Dnes je procento prodaných nemovitostí na úrovni 7%.



Hodnota realizovaných transakcí s nemovitostmi dosáhla v roce 2017 750 milionů domácností a 90 milionů v bytech, což bylo méně patrné díky četným studentům, kteří v loňském roce podepsali smlouvu o pronájmu, nebo jednoduše strávit nějaké dny od denní rutiny tím, že navštívíte Nevadu.



Ale víte, pronájem, nepřinášejí velké bohatství a především neumožňují rychlou recirkulaci ekonomiky.



V létě se zplošňování hlásí nejen na straně poptávky, ale také na straně nabídky, což vyvolalo úžas mezi učenci a strach mezi ekonomy.



Důležitá část národního trhu trpí vážným úderem.



Základním problémem je ponoření.



Existuje mnoho bytů pronajatých v černé, které uniknou počítání národního HDP, což způsobí změnu statistických zjišťování.



Co se očekává?



Dá se očekávat, že opět pro slavný princip "spirály" se historické minimum dotýká, aby mělo v následujících letech prudký nárůst, který by zaručil sblížení s touto rovnováhou.





Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB