Jak vypadá nová generace v domě

Chceme a potřebujeme změny v průběhu let, protože vidíme několik různých priorit, pokud jde o to, co tisíciletí chce ve svém domově. Jak jsme si vědomi, tisíciletí vyrostli obklopeni technologií a konektivitou. Chtějí být vždy spojeni a schopni ovládat věci technologií. V roce 1900 všichni lidé chtěli spotřebiče, které fungovaly správně - například mikrovlnná trouba, sporák, lednice atd. Nyní tisíciletí chtějí světla, která lze zapnout a vypnout pomocí mobilních telefonů a žaluzií, které lze otevřít a zavřít pomocí technologii.



Jak můžete vidět, mnoho lidí z nové generace chtělo nové spotřebiče pro svůj první domov. To může zahrnovat ledničku, která vám sdělí, jaké potraviny potřebujete, které jsou připojeny přes WIFI, nebo někteří mohou zvolit přitažlivou ledničku, která je z nerezové oceli. Každý chce velkou ložnici a tato "chuť" se za ta léta příliš nezměnila. Garáž pro 2 auta je hlavní nutností, kterou většina tisíciletí volí, což je možné a má smysl v závislosti na tom, kde na světě žijete. Pokud žijete v zemi se sněhem - tuto touhu rozumím.



Skladování energie se stává stále oblíbenějším, jelikož se pomalu měníme, abychom pomohli snížit energii, kterou používáme. Je to skvělá cesta pro mladou generaci, která směřuje směrem k, protože je to lepší pro naše prostředí. Luxusní kuchyň a kamenná podlaha je další velkou nutností, kterou by si nová generace přála, protože vypadá "luxusní". Chtějí to nejlepší z těch nejlepších, zvlášť když hostují své přátele a rodinu na večeři. Kdo nechce, aby se bavila velká kuchyně?



Dokončené suterénní zařízení jsou obvykle nezbytností pro novou generaci, protože se nezdá být praktické a závisí více na technologii. To jim usnadní a zefektivňuje život. Místo je velkým faktorem, pokud jde o jejich potřeby a potřeby v domácnosti. Chtějí být v nejlepším možném místě, i když to stojí extra. Musí být obklopeni všemi v těsné blízkosti svého místa. To dává smysl, ale v závislosti na jeho finanční situaci - to není vždy možné pro všechny. Umístění je klíčovým faktorem pro mnoho lidí, nejen pro novou generaci, pokud jde o nalezení ideálního místa. Nikdo nechce být v místě, které nechtějí; život je příliš krátký, než si užívat svůj domov. Bytí na místě, které si vyberete, hraje roli ve vašem zdraví. Studie ukazují, že pokud dojíždíte hodiny denně, zvyšuje to stres. Pokud si koupíte místo, kde nemusíte dojíždět, nebudete mít v této oblasti velký problém.



Samozřejmě, inteligentní domácí systém, jak jsem již zmínil v článku, je pro některé lidi v nové generaci velmi důležitý. Lidé chtějí v dnešní době minimalizovat práci a dělat věci "inteligentní" cestou. Proč vstát a otevřít žaluzie nebo zapnout osvětlení, když můžete říct telefonu, aby to pro vás. Proč procházet vaší lednicí a skříněmi, abyste viděli, co potřebujete, když seznam lze aktualizovat z vaší chladničky a odeslat do telefonu? Proč nemáte všechno na časovém spínači, takže nemusíte upravovat své teplo v noci nebo v dopoledních hodinách - už víte, na jakou teplotu chcete? Je velmi chytré a efektivní navrhnout takový domov, ale je to také nákladné. Opět, jeho finanční situace určí, jak inteligentní může být jejich domov.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB