Co předvídat během procesu uzavření nákupu nemovitosti

Gratulujeme! Nalezli jste perfektní domov, a teď je čas dokončit proces a získat dokumenty a vše, co jste podepsali. Tato vlastnost by měla mít v tuto chvíli všechny vaše potřeby a potřeby a vyhovovat vašemu cenovému rozpětí. Jste ve stádiu, kdy jste již nabídku zadali na nemovitosti a nabídka byla přijata. To je pro vás velký den, když se chystáte podepsat své označení na tečkované čáře a dokončit proces nákupu nového domova. I když ještě nejste dosud dokončena, je poslední krok, který musíte dokončit, což je - proces uzavření. Budete chtít vědět některé důležité věci před uzavřením na nemovitosti.

Přečtěte si prosím pozorně níže, co byste měli očekávat a jak se připravit na závěrečný proces.






Vyčistěte všechny nepředvídané okolnosti:




Obvykle, když někdo převezme nemovitost, existuje několik nepředvídaných okolností, které kupující musí udělat předtím, než je transakce legální. Několik obyčejných událostí by bylo domovní prohlídka, která uděluje kupujícímu právo doma prohlížet si odborníka. Tímto způsobem, pokud je něco špatně - prodejce je schopen ho opravit. Ocenění vám určí hodnotu vašeho domova. Další společnou pravděpodobností jsou finance. Tato nepředvídatelná událost vám umožní vyhnout se vlastnictví nemovitosti, pokud vaše hypotéka nebude schválena. Jak je uvedeno ve vaší smlouvě, budete mít k tomu určité časové období.




Přečtěte si všechno několikrát:




S jakýmkoli velkým nákupem nebo právním dokumentem je vždy důležité přečíst jemný tisk a vy můžete také získat druhý názor, abyste se ujistili, že vše, co jste si přečetli, je správné. Je dobré požádat své právníky o všechny dokumenty před konečným termínem. Tím zajistíte, že je před podpisem vše správné. Během této fáze byste měli také přečíst hypotéční dokumenty, abyste se ujistili, že je vše v pořádku.




Konečné schválení hypotéky:




Konečné schválení hypotéky znamená, že vaše půjčka prošla procesem upisování. Profesionálové se podívají na vaše dokumenty a ujistěte se, že vaše finance jsou správné a na vašem podání nejsou žádné zavádějící úvěry. Během konečného schválení hypotéky upisovatel zkontroluje vaše kreditní skóre a ujistí se, že vaše finance jsou ve stejném pořadí, jako kdybyste byli schváleni pro půjčku.




Proveďte jeden závěrečný průzkum:




V závislosti na vaší dohodě většina smluv dovoluje kupujícím projít domů jeden konečný čas do 24 hodin před uzavřením. To má zajistit, aby předchozí majitelé domů byli ven a můžete dvakrát zkontrolovat stav nemovitosti. Vzhledem k tomu, že byste měli získat domovní kontrolu, měla by tato poslední návod přejít na všechno, co by mělo být stanoveno prodávajícími, a ujistit se, že opravy byly dokončeny.




Přineste s sebou ty správné dokumenty:




V této fázi hry byste měli mít vždy s sebou potřebné dokumenty, které budou obsahovat:




Vaše pojištění domů
Váš domovský inspekční protokol
Smlouva s prodejcem
Státní identifikace fotografií
Dokumentace pro schválení úvěru od banky




Buďte připraveni podepsat svůj spravedlivý podíl papírování během tohoto procesu. Chcete, aby vše bylo legálně a aby tě prospělo.




Vlastnictví:




Jedná se o to, kdy kupující převede vlastnictví od prodávajícího. Titulní společnost přezkoumá daně, listiny a další podstatné informace, aby se ujistil, že jsou v dobrém stavu. Po tom, co se všechno vrátí ve správné podobě, obě strany podepisují papíry. Nyní se stanete novým oficiálním vlastníkem nemovitosti!



Pro nové majitele domů, kteří předtím tento proces neprošli, může to vypadat jako spousta práce. Nakonec je to zajistit, že jste právně zálohováni a vše je pro vás připraveno. Nebudete litovat, že byste museli pracovat navíc, abyste zajistili, že je vše v pořádku. Hodně štěstí s tímto procesem a bavte se jako nový majitel nemovitostí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB