Ekonomika a životní prostředí: Austrálie je zbarvená zeleně

Jedinečná a jedinečná země svého druhu. Nákup domu v Austrálii jako druhého domova nebo na dovolenou je běžnou volbou pro mnoho evropských občanů, kteří se unavují z monotónnosti a často z nedostatku práce, rozhodnou se změnit své sociálně-ekonomické postavení.

Kontinent nabízí řadu atrakcí, stejně jako nedotčené krajiny, které se kombinují se sofistikovanou a moderní architekturou.
Navzdory velmi přísnému daňovému systému mají všichni občané velmi vysoký životní standard, ať již mladí nebo starší.
Stručně řečeno, Austrálie je kontinent pro každého!
Bylo by nesprávné si myslet, že veškerá vitalita Austrálie je soustředěna ve velkých městech.
V lednu 2018 v srdci města Perth vytvořila turistická rada Austrálie pro budovu zelených budov na 2 kilometrové procházce, během níž je možné uvažovat o vzácnosti Australské město z hlediska zelené nemovitosti.

Jedním z nich je Centrum pro školení ekologických dovedností, udělené za nejzelenější veřejnou budovu ve státě Západní Austrálii, pro svůj moderní fotovoltaický systém, který vyrábí 100% použité energie, klimatizace a vytápění.
Od roku 2004 je každé budově ve výstavbě v Austrálii přidělena hodnotící parametr "Green Star". Motivační metoda pro všechny stavebníky a budoucí kupce. A kontrolu v celostátním měřítku provádí GBCoA.

V Pertu se zelená budova stále více stává jediným způsobem, jak projektovat budovy, a občané oslavují "Den zelených staveb". Poslední se konala dne 1. června a byla věnována tématu udržitelnosti ve veřejných budovách za přítomnosti architektů, techniků a zástupců městských institucí.



Myšlenka na rozvoj města v úplném souladu s životním prostředím a v lidském měřítku je nyní tak rozšířená, že v loňském roce administrativa zahájila dvouletý projekt, který poskytuje finanční podporu majitelům podniků a majitelům nemovitostí, kteří oni se zabývají splněním "zelených" kritérií.

Zelená konstrukce, která explodovala v Perthu v posledních letech, je velmi častým tématem po celé Austrálii.
V zemi je mnoho zkušeností s vysoce inovativními stavbami a 30% všech současných budov je v současné době certifikováno jako "zelená".
Důsledky?
Budovy postavené podle australských standardů "green" produkují o 62% méně emisí, spotřebovávají o 50% méně vody a recyklují 70% odpadu.
Budova Commons v Melbourne byla například v roce 2013 uznána za nejudržitelnější budovu v zemi. Budova, která se skládá z 24 apartmánů, nemá parkovací místa, ale pouze 65 parkovacích míst. Nejen to: jsou to betonové buňky, které dokáží zcela oddělit interiér zvenčí, až do okamžiku, kdy neposkytují klimatizaci.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB