Boom v Chile: ekonomický růst podporuje investory

Chilský trh s nemovitostmi je v turbulencích. Ceny domácností klesly až v roce 2016 po uložení DPH o 20%, ale dnes se zdá, že tato situace byla obrácena, což způsobilo prudký nárůst nejen v ekonomice, ale především na trhu s nemovitostmi.



Tato okolnost povzbudila investory, kteří se rozhodli vrhnout se do chilské cihly, chtějí si koupit byt v Chile.

Trh s nemovitostmi v Chile v současné době obnovil rovnovážnou situaci, která existovala před rokem 2016.



V loňském srpnu navíc projekt modernizace daně oznámil 12 opatření zaměřených na zvýšení růstu a rozvoje ve stejné zemi.

Každá fyzická nebo právnická osoba, která má bydliště nebo není v této zemi, si může koupit nemovitost (s výjimkou okolní oblasti).



Dokonce i ty nejstarší domy jsou zpátky v módě, stávají se symbolem (stejně jako dobrým), který je nezbytný pro získání investorů, milovníků historických struktur a vzdáleností od modernosti.

"Musí mít" investice, která dovolila Chile, aby se vrátila na seznam nejžádanějších zemí, aby stavěla od začátku nebo koupila byt.



Je třeba poznamenat, že celkové náklady na transakci s nemovitostmi jsou velmi nízké. Tím se zvyšuje a urychluje ekonomická návratnost na trhu s nemovitostmi (není vhodné podcenit).



Vzhledem k číselným údajům o silném ekonomickém růstu byly pozitivní hodnoty zaznamenány z roku na rok (od roku 2016) o 5,6%. Skvělý výsledek, pokud si myslíte, že před dvěma lety země procházela fází recese.

Míra nezaměstnanosti je také velmi nízká. Asi 3%, zřetelně klesající oproti roku 2016.



Doufáme, že tento trend může pokračovat nepřetržitě, a kdo ví, možná další kupující by mohl být vy!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB