Singapur dominuje v oblasti nemovitostí: asijské zprávy

Asie je moc, která dominuje a dominuje mezinárodní scéně na všech stranách. Inovátoři v každé oblasti, na prvním místě v každém odvětví, dokáží překonat i ty, kteří v daném oboru v průběhu let excelovali.

Kumulované bohatství znamená, že dnes tato populace také tlačila na jinou frontu: trh s nemovitostmi. Nákup domu v Číně už není pro Číňany lákavý, ale je vhodný pro cizince.
Podle statistik v průběhu let byly odchozí kapitály vyšší než příchozí. Jinými slovy, čínská nemovitost na druhou stranu upřednostnila investice do zahraničí na úkor toho v rámci národních hranic.



Při výběru oblasti, v níž je možné diverzifikaci portfolia nemovitostí, existují pochybnosti. Asijští investoři se rozhodli investovat do evropských cihel, zejména v Londýně. Přibližně 26% celkových toků v hlavním městě Anglie nám umožnilo založit nové budovy a dosáhnout celkových 3,5 miliardy dolarů investovaných do anglosaského regionu až v první polovině roku 2018.

Nejaktivnějšími investory byli investoři na trhu Singapuru, který vytvořil logistické portfolio dvou miliard dolarů mezi Anglií a Spojenými státy.
Všechno by se mohlo zdát velmi zřejmé, vzhledem k četným možnostem, které má Čína. Je třeba poznamenat, že v posledních letech Čína zaznamenávala zpomalení odchozích aktivit.

Důvod, proč čínská schopnost umístit na prvním místě na trhu s nemovitostmi, je pozoruhodný.
Silná náchylnost investora v Singapuru investovat do Evropy, ale zejména do Anglie, umožnila, aby tato populace byla úspěšná a mezinárodně známá, aby byla zajištěna bezpečnost ve světě nemovitostí pro ty, kteří se rozhodnou bavit kupní smlouvy nebo , ještě lépe, podepsat stavební smlouvy.

Rychlost propagace tohoto jevu a vstup do scény této síly nepochybně destabilizovaly stavební trh, který posunul epicentrum na východ, což vyvolalo hlubokou nespokojenost mezi americkými investory, kteří jsou viděni skákáni nad tygry Rostoucí slunce.

Bohatství přinesené Čínou v západních stavbách však ulehčilo tyto malé rozdíly.

Ve skutečnosti ekonomika zaznamenala nárůst transakční rychlosti 78%. Prostě musíme čekat na nové z moci století!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB