Vánoce a nemovitosti: inovace v bytovém zařízení

Vánoce jsou období roku, kdy je vše bohatší. Ulice jsou plné světla, děti slaví a domy jsou také základem pro ještě krajnější výzdobu.



Ale někdy jde daleko za hranice a vede k propouštění. Nicméně, podle nejnovějších statistik, stále více lidí je ve vánočním spěchu a stává se "skutečným" "Scrooge" (jen proto, aby zůstalo na téma Christmas'Carol).



Tisíceletí jsou již spojeni s tradicí nebo s obecnou koncepcí slavnostního oddělení a zábavy, často 32% respondentů nazývalo "lepkavý", již zahájené dvorní ozdoby.



Dokonce i ti, kteří si v posledních letech koupili dům ve Washingtonu, jejich výzkum ve Spojených státech uvádí ve zprávě, že se rozhodli, že jí udělají dekorativní úroveň vánočního glitzu a "dávají" tak zvanou ošumělou elegantní v minimalistickém stylu, ale vzhled byl ve skutečnosti velmi vyhledávaný.



Samozřejmě, prvkem s určitým efektem je výběr zelených a nepřiměřených vánočních stromků, ale zavěšení suchých větví na zeď a zdobí je jemně a bez příliš mnoha dalších dekorací.

Statisticky pouze 11% nakupuje tradiční jedle.



"Vítězství" roku 2018 je nepochybně slovo: originalita. A pokud jde o výběr materiálů, máme exotický cíl: co by měl mít bambus a juta 2018.



Svíčky zůstávají základním vánočním článkem, ale i v tomto případě jsou vybírány dekorace a menší velikosti, ale s vyššími čísly.



Dokonalá barva, která zdobí vaše domovy, už není klasickým zlatým, ale bílým, posluchači, smysly, prachem a provazem.



Nicméně, "suché" dekorace jsou populární, pokud jde o recyklaci: jahody a sušené ovoce nemohou být ponechány u stanovených stolů.



Když přijde na osvětlení, nikdy nevyjde z módy. Ve skutečnosti nyní preferujeme venkovní osvětlení, které dokonce zdobí šikmé střechy.



Pokud chcete mít svůj domov jedinečný, nezapomeňte na základní prvky: jedinečnost, jednoduchost a spousta světla!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB