Vánoce a nemovitosti: novinky domácí výzdoby

Vánoce jsou období roku, kdy se vše zbohatne. Ulice jsou plné světel, děti oslavují a dokonce i domy se stávají základem pro stále extrémnější dekorace. Ale někdy jde daleko za hranicemi a vede k nadměrným excesům. Ale podle nejnovějších statistik stále více lidí opouští Vánoční spěch a stává se skutečným "Scrooges" (jen proto, aby zůstali na tématu Christmas'Carol).



Oddělení začalo již od dekorací na nádvoří, které často označovaly 32% dotázaných za "lepkavé", zatímco milleály jsou ještě spjaty s tradicí, nebo obecně s konceptem party a zábavy.



Průzkum provedený ve Spojených státech oznámil, že dokonce i ti, kteří si v posledních letech koupili dům ve Washingtonu, se rozhodli, že se oddělí od vánočního glitzu na dekorativní úrovni a dávají si takzvaný "ošumělý chic", minimalistický styl ošouchaný vzhled, ale skutečně velmi vyhledávaný.



Prvek, který nepochybně má určitý účinek, je volba vánočních stromků již zelených a nepřiměřených rozměrů, ale suché větve, které visí na zeď a zdobí jemným způsobem a bez příliš mnoha dalších dekorací.

Statisticky pouze 11% nakupuje tradiční jedle.



Co vyhrává v roce 2018 je nepochybně jediné slovo: autenticita. Také s ohledem na výběr materiálů se orientujeme na exotické: bambus a juta jsou nutností roku 2018.



Svíčky zůstávají základním vánočním prvkem, ale i v tomto případě jsou vybírány dekorace a menší velikosti, ale s vyššími čísly.



Perfektní barva k vyzdobení vašich domů už není klasické zlato, ale bílá a poslouchat, poslouchat, prášek a lano.



Vždy zůstat na téma recyklace, dekorace jsou "suché": bobule a sušené ovoce nemohou chybět na položených stolech.



Co se týče osvětlení, tak ty nikdy nechodí z módy. Ve skutečnosti se nyní rozhodneme pro venkovní osvětlení, které dokáže zdobit i šikmé střechy.



Takže pokud chcete mít doma i nenapodobitelný styl, nezapomeňte na základní prvky: jedinečnost, jednoduchost a spoustu světla!





Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB