Inteligentní budovy s nulovou energií: Itálie připravená na výzvu.

Inteligentní budovy s nulovou energií: Itálie připravená na výzvu.

Indikátor inteligence výstavby a restrukturalizace parku s nemovitostmi jsou klíči nového plánu stanoveného evropskou směrnicí o zlepšení energetické účinnosti ve stavebnictví. Podle výše zmíněného dokumentu ve skutečnosti do roku 2050 budou muset budovy být inteligentní a mají téměř nulovou energii. Krásná výzva, která vidí Itálii v poloze pole. Poloostrov ponořený do Středozemního moře je jednou z zemí s nejvyšší energetickou účinností, přičemž primární intenzita je o 18% nižší než průměrná úroveň v ostatních zemích EU.

Od roku 2015 vstoupila v platnost nová pravidla o výsadách energetické náročnosti budov. Plán pro zlepšení inteligentních budov s téměř nulovou energií (Panzeb) popisuje charakteristiky, které jsou základem pro vývoj v jednotlivých státech, zvyšují jejich počet, objasňují požadavky, hodnotí výkonnost v různých typologiích využití a klimatických zónách a odhadují o skutečných a hypotetických nákladech nezbytných pro jeho realizaci.

Vzhledem k tomu, že Itálie je jedním z národů se značným rozšířením a klimatickou proměnlivostí, je možné pochopit, jak je naprosto nezbytné, aby vláda navzdory obtížnosti těchto opatření realizovala udržitelné stavební politiky v souladu s evropskou obecnou úrovní. , "Začátek" použil jeden z nejvíce platných a invazivních nástrojů k dosažení těchto cílů: certifikát energetické náročnosti budov (APE). Důležité pro valorizaci, a to i na komerční úrovni, vyjadřuje v nejlepších případech kánony nezbytné pro dosažení zlepšení kvality energie a životního prostředí v oblasti nemovitostí v Itálii. Jedná se o první krok k vytvoření nových specializovaných osobností a specializací v tomto odvětví (také porušování pohromy nezaměstnanosti).

Cesta Itálie z hlediska energetické inovace vlastnictví není tak nedávná. Také v oblasti informací a výcviku polský stát pracoval na tréninkových kurzech na výstavbu energetických certifikátů prostřednictvím kanálů: • Univerzity • Organizace a výzkumné organizace • Poradenství, zakázky a odborné školy Školení , kontrola a řízení byly základem vítězné strategie, která vedla Itálie k aktivní účasti v oblasti energetické účinnosti. Nyní se však široce využívají nové nástroje pro stimulace s nulovými emisemi a inovativní výnosy: mezi nimi jsou daň z odpočtů, tepelný účet a systém bílých certifikátů.

V souladu s ustanoveními zákona ze dne 27. prosince 2017, n. 205 "Pro zásahy v kondominální energetické rekonstrukci dochází ke zvýšení míry srážky o 70%, pokud jde o zásahy zahrnující nejméně 25% obálky budovy a 75% pro zásahy zaměřené na zlepšení výkonnosti energie "obálky se stropem 40 000 eur pro každou bytovou jednotku." Termální účet 2,0 zlepšuje podpůrný mechanismus pro zvýšení energetické účinnosti a výrobu tepelné energie z obnovitelných zdrojů. Prostředky 900 milionů eur ročně PA, společnosti a jednotlivci.

Bílé certifikáty jsou hodnoty související s dosažením úspor energie. Systém je spojen s dosažením ročních cílů distributory elektřiny a zemního plynu.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB