Program "Revive" pro Portugalsko: když se historie spojuje se stavbou.

Manueline umění, dlaždice a fado jsou některé z charakteristických symbolů portugalské kultury a současně příspěvek k mezinárodní kultuře. V Portugalsku je 22 světového dědictví UNESCO. Zdánlivě vzdálené prvky světa nemovitostí však v posledních letech představovaly silný bod pro všechny investory v tomto odvětví.



Lusitanská vláda zahájila v roce 2017 programy "Revive" a "Simplex". Dva projekty, které Ministerstvo hospodářství, kultury a financí provedlo s cílem zlepšit a zlepšit historické a kulturní dědictví Portugalska, sledovalo několik cílů: obnovy a obnovy historických budov (obecně opuštěných) a zlepšení, pobídky a změny zamýšleného užívání.

Přímo všem portugalským a ne italským investorům společnost Revive zajišťuje, že jednotlivci budou mít prospěch z výkonu folklórních činností a na druhé straně umožní, aby společnost významně přispěla ke zlepšení opuštěných nemovitostí.

Skutečnou výzvou ve skutečnosti představitelé portugalských firem vysvětlují AFP, která je součástí těchto struktur, jako bývalý nádherný klášter, který bude přeměněn na přitahování turistů. Proto druhá hotelová skupina v Portugalsku, Vila Gale, investuje zhruba pět milionů eur, aby ji převedla na luxusní hotel.

Prostřednictvím podrobných kritérií členství v tiskové zprávě (podrobnosti na webu http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt.) Existuje celkem 30 struktur zahrnutých v plánu, které v první fázi iniciují aktualizace 11 budov (postupně však budete moci požádat o zbývajících 19). Simplex "místo toho upřesnil správní předpisy s ohledem na nedávné přijetí moderních norem v kombinaci s ubytovacími zařízeními cestovního ruchu v Radě ministrů. Program s cílem zjednodušit byrokracii odráží priority stanovené vládou: zintenzivnění, zjednodušení a digitalizace palestinské samosprávy, kromě provádění opatření zaměřených na zvýšení sektoru nemovitostí a cestovního ruchu.

Například malý Elvas může také využít nedávné dohody mezi vládami Madridu a Lisabonu o podpoře přeshraničních spojů podél atlantického železničního koridoru: nová linka mezi Elvasem a Evorou s dotacemi ve výši 388 milionů eur (184 milionů eur). eur) přidělených EU) ve skutečnosti obnoví dopravu a cestovní ruch mezi oběma zeměmi.

Od severu na jih tato vlna obnovy vedla k rozšíření nájemních a prodejních smluv v zemi. Když mluvíme o koupi domu v Portugalsku, každá z nich má své vlastní pojetí: někteří dávají přednost více občanům a centrám animovaných po celý rok, jako jsou Faro a Portimão, jiné menší plochy, ale vybavené všemi službami.

Například Albufeira byla vždy velice oblíbená anglická a irská veřejnost, stejně tak platí i pro Lagos, historické centrum, odkud se navigátoři v minulosti plavili na průzkum pobřeží Afriky. Algarve poblíž Španělska, s městy Tavira, Olhão a Vila Real de Santo António, je naopak oblíbenou destinací Francouzů, kteří v posledních letech investovali do nemovitostí a koupili domy a byty pro bydlení. receptivní

Veřejná nemovitost je proto velmi důležitou složkou historické, kulturní a sociální identity země a bohatým a diferencovaným prvkem kvůli přitažlivosti regionů a všestrannosti ve stavebnictví.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB