Realitní horečka v Salento: to je důvod, proč si to VIP vybrali.

Itálie se může pochlubit řadou míst výjimečné krásy ze severu na jih, z nichž každá má různé charakteristiky. Není pochyb o tom, že jedním z míst, která byla v posledních letech mimořádně úspěšná z mezinárodního hlediska, je Salento. Území přehlíží dvě moře: Jónské a Jaderské moře, které se po setkání nabízejí pozorovatelům, kteří se nacházejí v blízkosti Punta Palascie, úžasnou podívanou.



Historie a kultura, která má své kořeny ve starověkém Řecku, je poloostrovem Salento vybrán mnoha osobnostmi a mezinárodními hvězdami jako perfektní místo pro vybudování vlastního domova. První, kdo otevírala tuto nemovitost, byla Helen Mirren, podobná rozhodnutí Francise Ford Coppola, Meryl Streep, Vasco Rossi, Madonna a Bono Vox. Ale co vede tyto celebrity k pobytu a koupi bytů v Apulie?



Bezpochyby je blízkost k moři jedním ze základních kamenů této volby. Ať už na pobřeží Jaderského moře nebo Jónského moře, poloostrov nabízí některé z nejkrásnějších pláží a pobřeží v Evropě. Z uměleckého hlediska mohou lidé, kteří se v této oblasti dostanou, ztratí v barokním Lecce, což je často pozadí mnoha filmů režiséra Ferzana Özpeka, takže tito lidé přejmenovali na "Piazzetta Carducci" v '' piazzetta Özpetek ''. Jídlo a víno také hrají důležitou roli: slavné víno "Negramaro", Gambero Viola di Gallipoli a Pasticciotto.





Ale kolik stojí nákup domu v Salentu?

Začíná to od minimálních 75 000 eur pro domy ve vnitrozemí, 150 000 eur pro staré vily v barokním městě až do výše 300 000 eur pro nedávno zrenovované panství pár kilometrů od pobřeží. Pokud jde o pronajaté domy, řešení jsou ještě rozmanitější. Vesnické statky jsou velmi přeplněné, starobylé domy v zeleni krajiny Salento, renovované ve světlých barvách (obvykle bílé) a "suché" stěny (typické pro oblast).

Cena je kolem 30 EUR za noc. Je také možné zůstat poblíž pobřeží v apartmánech s velkými zahradami za 450 € za týden. Pokud hledáte relaxaci, v rámci báječného letoviska můžete využívat zařízení s vnitřními lázněmi, bazény a stáje, ideální pro rodiny nebo páry, s cenami od 110 EUR na osobu. Kromě služeb, které nabízejí hoteliéři, stojí za to pamatovat, že existuje mnoho festivalů a veletrhů typických produktů, které zejména v létě animují komunity Salento.

Každá vesnice nabízí návštěvníkům možnost ponořit se do kultury místa prostřednictvím chutí, tradiční hudby a nezaměnitelného krajinného prostředí. Mezi nejznámější události patří "La Notte della Taranta" v Melpignanu, večer folklóru, kde jsou každoročně oblíbené populární hudba a "pizzica", které každoročně sbírají turisty z celého světa.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB