5 luxusních míst k nákupu nemovitostí v roce 2019

Je to rok, kdy jste koupili majetek, protože čím dřív uděláte svou investici, tím více kapitálu budete mít na konci. Ať už jste se zaplatil na domě za sebe, nebo se díváte na pronájem nemovitosti, abyste získali výnos z pronájmu - tato pět míst je místem, které se budou zvyšovat s tím, jak budou roky pokračovat. To znamená, že počáteční náklady na nemovitost jsou vyšší než ostatní místa na celém světě. Pokud chcete luxus, je to docela penny. Podívejme se na 5 luxusních míst k nákupu nemovitostí v roce 2019:





1. Manhattan, New York



Manhattan, New York je obchodní město světa. Střední cena je 25 milionů USD. Nejvyšší prodejní cena v roce 2017 činila 41 milionů USD a průměrná cena za čtvereční stopu činí 4,885 USD. Manhattan je místo, které vám vždy poskytne vaši návratnost investic.



2. Los Angeles, Kalifornie



Los Angeles, Kalifornie je známá svou centrální polohou, kde žijí mnoho filmových hvězd a celebrit. Průměrná cena v LA se pohybuje kolem 10 milionů USD, přičemž nejvyšší místo se prodává za 24,15 milionu v roce 2017. Cena za čtvereční stopu činí přibližně 2000 dolarů.



3. Maui, Havaj



Maui je známá jako luxusní destinace pro lidi po celém světě. Každý ostrov, obecně, je obvykle o něco dražší a luxusnější. Vzhledem k tomu, že Maui je stále mimo USA, mnoho lidí z USA cestuje a žije v Maui. Samozřejmě, návštěvníci z celého světa by si oblíbili vlastní majetek a je zde trh. Nejvyšší místo prodávané v roce 2017 šlo o 16 milionů, průměrná střední cena na 4 miliony. Na čtvereční stopu je to okolo 969 dolarů. Maui je skvělá investiční možnost všude kolem.



4. Sarasota, Florida



Sarasota, Florida je krásná destinace po celý rok, s vysokou turistickou sazbou každý rok. Sarasota je určitě na nižším rozpočtu, pokud jde o naše top 5 luxusní místa investovat do nemovitostí v roce 2019. Průměrná cena v katalogu pro místo v Sarasotě je kolem 3,5 milionu USD. Na čtvereční stopu byste se dívali na přibližně 700 USD. Nejvyšší prodejní cena v roce 2017 činila 9 milionů USD.



5. Aspen, Colorado



Aspen, Colorado je velké turistické místo v zimě kvůli pohoří, a to bylo zavedeno jako důlní tábor zpátky během Colorado Silver Boom. Aspen byl nazýván "aspen" kvůli všem aspenovým stromům v místě. Průměrná střední cena za místo v Aspenu v Coloradu je přibližně 10 milionů. Nejvyšší místo prodávané v roce 2017 bylo 30 milionů. Střední cena za čtvereční stopu je kolem 1600 USD.





Podle společnosti Wealth-X "Nejbohatší lidé na světě vlastní nemovitosti ve výši 2,7 bilionu dolarů a shromažďují se do mnoha stejných měst na nákup nemovitostí. Ceny nemovitostí jsou založeny na rodinných domcích a statistiky pocházejí od společnosti Coldwell Banker + Institute for Luxury Home Marketing. Chcete-li najít více nemovitostí v oblasti, kterou hledáte, klikněte sem!





Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB