Co je to nepředvídatelná nabídka?

Nabídka pro případ mimořádné události je nabídka, která byla provedena kupujícím a byla přijata prodávajícím, ale je pod kontrolou nebo je prodej podmíněn, dokud nebudou splněny zásady. Ať už jste si koupili nějaký pozemek dříve, nebo jste poprvé doma kupující - dělat nabídku na pozemku může přijít s některými vzestupy a pády. Pokud nejste s tímto procesem obeznámeni, může to pro některé být komplikované. Máte mnoho fokusů při nákupu nového majetku a největší je cena, kterou nabízíte.

Někteří kupující si mohou zakoupit nemovitosti s tradiční nabídkou, která zahrnuje dokončení ceny, obdržení termínu uzavření a datum vlastnictví - mezi několika dalšími podmínkami pro vaši dohodu. Tam, kde nastane hrozící událost, je splnění jedné z následujících podmínek:




Kontrola pohotovosti
Ocenění
Financování podmíněnosti
Home Prodej Záchranný
Opravy pohotovosti




Kontrola mimořádných událostí je běžným stavem, který umožňuje kupujícím, aby se vzdali nabídky, pokud dojde k významné nevýhodě, která vznikne během procesu kontroly. Během kontrolního procesu může kupující požádat prodejce, aby problém vyřešil s nemovitostmi, nebo převzal majetek "tak, jak je" a opravil sami.



Ocenění je případ, kdy věřitel najme třetí stranu, aby zhodnotil a zhodnotil nemovitost za účelem dosažení spravedlivé tržní hodnoty nemovitosti. Například pokud hodnota, která byla oceněna třetí stranou, je nižší než prodejní cena, posouzení události vám uděluje možnost vyloučit nákup. Proč by měl někdo platit více za nemovitost než za to, co stojí za to? Je spravedlivé, když se dokážete vyhnout smlouvě, která je předražená.



Finanční podmíněnost je dalším běžným stavem, kdy kupující na nemovitosti nabízí nabídku a záleží na tom, jak zabezpečují své finance a zda to dělají v daném časovém období. To dává kupujícímu čas, aby zajistil dobrou úrokovou sazbu a ujistil se, že si může dovolit zaplatit za nemovitost.



Domovská prodejní pohotovost nebo prodej domovní události umožňuje kupujícímu provést nabídku v aktuálním domě, pokud již vlastní nemovitost. Obvykle se to stane, když si kupující nemůže dovolit druhou nemovitost. Neočekávaná událost poskytne kupujícímu časové období, ve kterém musí prodávat svůj současný majetek.



Opravy pohotovosti se podobají kontrolní události, kdy kupující může podmínit nákup na základě oprav, které je třeba provést. Obvykle se to stane před přijetím inspekční zprávy a kupující tyto problémy zjistí.



Pokud víte, že je načase nabízet nabídku, nechte Realigro pomoci v průběhu celého procesu. Máme všechny nástroje přístupné na dosah ruky! Ujistěte se, že zjistíte, zda byste měli učinit tradiční nabídku nebo případnou nabídku a jaké okolnosti budou začleněny.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB