Údolí chrámů, Syrakus a Ragusa: Sicílie Bedda

Sicílie: slunce, krystalické moře, zlaté pláže, citrusy, arancini a kanoly, příjemná země a místo setkání starověkých národů. Ponořený do Středozemního moře, přináší s sebou stovky různých kultur, které opustily svůj význam skrze umění. Ostrov je dnes jedním z nejvíce fascinujících oblastí italského poloostrova. Kolébka spisovatele Pirandella se diverzifikuje od východu k západu s jeho jedinečnými a jedinečnými lokalitami.

Akragas pro Řeky, dnes Agrigento, je nepochybně jedním z nejhustějších měst v historii. Založena rhodium-cretan Geloi v roce 580 př.nl Je známo po celém světě nádherné údolí chrámů. Zahrnuje seznam světového kulturního dědictví UNESCO a je to archeologická oblast, která vás nechává dech. Rozšířeno na 1300 hektarů, je největším archeologickým nalezištěm na světě. Údolí se vyznačuje pozůstatky dvanácti dárských chrámů, opevnění, rozsáhlou nekropole a mnoho dalších míst, kde je možné dýchat vítr minulosti. Klíčovým prvkem je nepochybně řecké divadlo, které v loňském roce hostilo přibližně 583 465 turistů.

Chcete-li zažít tuto falešnou zkušenost, můžete najít nemovitosti k prodeji v Agrigente zde.


Nemůžete navštívit Sicílii aniž byste obdivovali město Syrakusy. Postavený Corinthians, to bylo voláno Cicero jako '' Nejkrásnější a nejhezčí město v Řecku ''. Poté, co se stal hlavním městem byzantské říše a přežil zemětřesení z roku 1693, bylo také prohlášeno za místo světového dědictví UNESCO. To bylo také důležité místo na politicko-mezinárodní úrovni v roce 2009, hostit G8 na životní prostředí.

Krásné z každé perspektivy, Syrakusy ukazují znaky helenistického věku se skalní nekropolem Pantalica, ostrova Ortigia (ve kterém je ještě použitý řecký amfiteátr), Archeologický park Neapolis a zámek Eurialo. Pokud jste vášnivý řecké umění, je to místo k návštěvě vybrat si nemovitosti k prodeji v Syracuse.

V neposlední řadě je město Ragusa.Inserita Val di Noto je jedním z nejvýznamnějších barokních center, které ještě existují. Historické centrum bylo zařazeno do seznamu UNESCO v roce 2002 díky charakteristickému baroknímu Ragusovi. Co je charakterizováno? Jedná se o přepracování jednoduchých, rafinovaných a eklektických děl současně. Většina uměleckého dědictví se nachází ve starobylé čtvrti Ibla. Bohatá v náboženské architektuře (jako je katedrála San Giorgio, kostel San Giuseppe), to také hostí četné parky a přírodní rezervace. Kvůli neuvěřitelné ani jedné nemovitosti najdete v Raguse nemovitosti k prodeji.


Po návštěvě Sicílie lze definovat pouze "Bedda".

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB