Italské hlavní města investovaly do francouzské výstavby: proto to stojí za to.

V posledních letech existují různé potřeby, které vedly italské podnikání k přesunu do zahraničí, přičemž v Itálii má pouze sídlo různých společností. Situace, která přinesla změny z ekonomického hlediska, ale také sociální důsledky na to, co je ekonomicko-finanční vize země.

Podobně došlo také ke změnám v odvětví stavebnictví. Zejména od roku 2017 zvýšily italské společnosti svou činnost v oblasti nemovitostí, zejména ve Francii. Země Lumi ve skutečnosti schválila ve spolupráci s Italskou obchodní komorou Nice zařízení umožňující odborníkům zvýšit své schopnosti na francouzském území díky výstavbě prvních ad hoc loděnic zaměřených na zlepšení jejich profesionálních postav.

Před analýzou výše uvedené dokumentace je nutné pochopit, jak je strukturovaný francouzský stavební sektor. Na rozdíl od italského je mnohem složitější být rozdělen na tři skupiny:

- těžké práce a dodávky

-konstrukce a propagace

- občanská výstavba a veřejné práce

Pokud se v Itálii odvětví stále stabilizuje, ve Francii zaměstnává asi 21% obyvatelstva. Jediné problémy souvisí s ekonomickým chováním jedinců, kteří mohou nepředvídatelně změnit systém a ovlivnit stavbu, renovaci a údržbu.

Abychom pochopili význam francouzské výstavby, stačí uvažovat o tom, že v průměru činí přibližně 170 miliard eur, což představuje 1,4 milionu zaměstnanců a 401 000 společností. Energie v tomto odvětví je obzvláště citelná ve francouzské kultuře. Pozitivní trend, který byl zahájen v roce 2016, přetrvává a vytváří pracovní příležitosti na všech úrovních společnosti. Podle odhadů FFB jsou názory na budovu pro rok 2025 následující:

- nárůst digitálních dat prostřednictvím modelu BIM (Building Information Model) 5 a řízení štíhlé správy6; - zvyšování nekalé hospodářské soutěže navzdory opatřením přijatým během posledních 2 let, které povedou k odchodu mezi 50 000 a 200 000 pracovními místy na mezinárodní úrovni; - zvýšení samostatné výdělečné činnosti.

Základním kamenem tohoto obratu je Côte d'Azur, který v roce 2016 zaznamenal obrat 10,3 miliard eur, přičemž 63 681 společností a 103 341 podřízených. Oblasti s nejvyšší mírou zaměstnanosti v tomto odvětví jsou oddělení Bouches du Rhône, námořní Alpy a Var.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB