5 faktory, které by mohly zvýšit hodnotu vašeho domova

Domov je investice, bez ohledu na to, co se děje. Nezáleží na tom, jestli žijete v něm nebo jej pronajátete, chcete se ujistit, že jste v budoucnu profitovali nebo budou profitovat. Existuje mnoho různých věcí, které je třeba vzít v úvahu při koupi domu a pár by mohlo přijít překvapením. Podívejme se na 5 faktorů, které by mohly zvýšit hodnotu vašeho domova:

1. Modrá kuchyň a koupelna
2. Udržujte trendy
3. Tvá blízkost města
4. Nachází se poblíž Starbucks nebo oblíbené kavárny
5. Zdobení domu se zrcadly


Modrý dekor v koupelně je velmi běžný, protože se podobá vodě. Zjistili jsme, že lidé, kteří si zbarvují stěny modře a zdobí koupelnu a kuchyně modře - se více o svůj prostor.

Je důležité sledovat nové trendy, protože lidé hledají aktualizovaný domov. Pokud uvidí místo se sporákem a lednicí, která vypadá vinobraní, může to přesvědčit, aby hledali jinde. Stodola je nový trend, a podle studie - místo se stodolovými dveřmi v popisu prodávaném na více než 12 perfektně vyšších. Je nemožné neustále měnit váš dům každý týden, když uvidíte nový trend, ale drobné změny zde a tam budou mít vliv.



Vaše blízkost města bude mít vliv na hodnotu vašeho domova a na to, jak rychle se bude váš dům prodávat v budoucnu. Nejen, že bude prodávat rychleji, ale také bude více ocenit s tím, jak let plynou. Podívejte se např. Na New York - průměrný domov se od roku 2012 zvýšil o 30 procent.



Věřte tomu nebo ne, pokud se nacházíte poblíž Starbucks nebo oblíbené kavárny ve vašem okolí - to zvýší hodnotu vašeho domova. Studie ukázaly, že pokud máte doma, která se nachází v rámci vzdálenosti půl míle od Starbucks, by se zvýšila hodnota přes 90%.



Je známo, že zrcadla rozšiřují prostor a zvětšují prostor bydlení. Přidáním několika zrcadel v celém domě to dává iluzi, že máte větší prostor. Nejen, že vaše místo bude cítit větší, ale také zvýší hodnotu vašeho místa.



Abyste pochopili hodnotu vašeho domova, musíte pochopit, co ovlivňuje její hodnotu. Tvar domu, okolí, blízkost centra města a blízkost Starbucks jsou společné faktory, které zvýší hodnotu vašeho domova i v budoucnu. Pokud si nejste schopni dovolit si místo, které splňuje tyto faktory, můžete udělat další věci, abyste zvýšili hodnotu. Malování vaší koupelny a zavěšení některých zrcadel jsou drobné změny, které jsou dostupné všem.



Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB