Máte-li prodat svůj domov nebo renovovat?

Koupil jste si dům s myšlenkou, že ho nebudete chtít udržovat delší dobu? Nyní jste připojeni k vašemu domově a máte pocit, že byste ho zrenovovali, stačilo by to? Můžete se cítit jako vy a váš domov není perfektní fit, a to je v pořádku. Máte několik možností, které je třeba zvážit. Máte-li prodávat svůj dům nebo renovovat?

Je normální, že chcete ve svém domě měnit věci, i když je stavíte od začátku. Přišel jste se dozvědět, že některé věci budou na určitých místech lépe fungovat a že jedna ložnice by měla být strukturována jinak a tak dále. Například: "Miluju můj dům, ale koupelna není dost velká." Drobné změny lze provést s renovací, ale pokud jste v bodě, kde je spousta změn, které je třeba udělat - pak by mohlo být více prodávat a koupit nový domov. Renovace mohou být nákladné a věci se zvyšují v závislosti na tom, co děláte. Mějte na paměti náklady na všechny změny a zda můžete najít nové místo za přijatelnější cenu.



Problémy nemusí nastat v domácnosti; může to být to, co je mimo domov, které způsobuje problémy. Možná jste na vodě a váš dům zaplaví po celou dobu nebo se nacházíte na rušné silnici, která je pro vás silná a ohromná. Existují problémy, které jste si možná neuvědomili, dokud se nepohlížíte. To je také v pořádku, protože nemusíte zůstávat na jednom místě, pokud vlastníte svůj domov. Máte mnoho různých možností, které je třeba zvážit. To je jeden z krásných faktorů, jak vlastnit vlastní místo a být schopen ovládat vaše rozhodnutí.



Velkým rozhodovacím faktorem je, zda váš domov je nebo není vaše srdce. Máte dobré vztahy se svými sousedy? Jak se cítíte v místě vašeho domova a okolních míst? Jste v oblasti, která roste? Pokud máte rádi oblast, ve které se nacházíte a máte silné vztahy se svými sousedy, možná je pro vás rekonstrukce tou správnou volbou. Nemáte-li vazby se svými sousedy a nebudete mít obzvlášť radost z místa, kde se nacházíte, pak pro vás bude prodej správným rozhodnutím.



Možná jste ve stádiu, kdy vaše rodina roste a není tam žádný způsob, jak kouzelně vytvořit ložnici se objeví v prostoru, který jste již. Musíte buď renovovat a stavět na jiné místnosti nebo najít místo, které má dostatek ložnic pro vaši rodinu. Jedná se o otázky, které je třeba se zeptat a zkoumat, abyste se ujistili, že jsou v rozpočtu. Také si přejete zajistit, aby vaše náklady na předem vydělaly vaši investici. Některé inovace domova nepokrývají polovinu výdajů, zatímco jiné mohou vrátit 80-90%. Opět to všechno závisí na tom, jak velká renovace chcete.



Nejlepší způsob, jak určit, zda byste měli prodávat nebo renovovat svůj domov, je určit, co je třeba udělat s vaším domem. Pak začněte cenit vše a vytvořte rozpočet. Podívejte se také na jiné domy, které jsou ve vašem rozpočtu a které odpovídají všem kritériím, které hledáte. Podívejte se na negativy a pozitiva s oběma a pokuste se dospět k závěru o tom, co dělá nejvíce smysl a co vás bude nejšťastnější. Pokud jste nebyli vůbec spokojeni s vaším domovem, nejlepší rozhodnutí by bylo prodávat.



V Realigro vám pomůžeme najít dům, který vás udělá nejšťastnější a vyhovuje všem vašim potřebám a potřebám. Jste krok od nalezení svého snu domů.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB