5 chytrých způsobů, jak vytvořit domácí kapitál

Home Equity je podíl hodnoty vašeho domova, který si udržujete, a je nezbytný pro budování bohatství a udržení vašeho vlastnictví domů. Vytváření spravedlnosti trvá několik různých kroků a dobré rozpočtové strategie, aby bylo dosaženo zisku.
Tento článek vám ukáže pět chytrých způsobů, jak vytvořit inteligentní a efektivní způsob, jak vytvořit domácí kapitál.

Podívejme se na určení toho, kolik vlastního kapitálu máte v současné době. Není to těžké vypočítat spravedlnost; vše, co děláte, je určit, kolik z výše uvedené zálohy a celkové hodnoty nemovitosti. Pokud jste snížili o 5% za zálohu, pak váš současný kapitál na nemovitosti je 5%. Čím více budete splácet na svém majetku, tím více budete získávat.






Není lepší způsob, jak růst kapitálu, pak nechat vaše nemovitost ocenit. V závislosti na trhu, oblasti, ve které se nachází vaše nemovitost, a mnoho dalších faktorů - zhodnocení majetku může trvat déle nebo déle. Vzhledem k tomu, že trhy zůstávají stabilní, je v mnoha posledních letech poměrně prosperující pro mnoho majitelů domů. Vliv ocenění nemovitostí je spíše jako investování do akcií. Jakmile hodnota vzroste, máte prospěch - to samé platí pro zhodnocení majetku a mnozí lidé se domnívají, že je to bezpečnější investice. Na světě je jen tolik půdy, a jakmile bude pryč, bude kupovat velmi drahé.
Proveďte velkou zálohu, pokud si můžete také dovolit! Když někdo provede velkou zálohu na kus nemovitosti, počáteční zůstatek půjčky bude menší, což znamená, že minimalizujete částku, kterou musíte půjčit. Výsledkem je nižší výdaje na úroky, kontrolovatelnější měsíční platby, nižší sazby hypoték a snížený plán pojistného. Existuje mnohem více výhod, které je třeba vzít v úvahu, stejně jako progresivní rozpočtování. Čím více se snižujete, tím více budete muset začít s vaším majetkem. Pokud je to třeba v budoucnu, můžete vydělat kapitál z vašeho domova prostřednictvím úvěru na vlastního kapitálu, pokud přidělíte 20% nebo více na vaši zálohu.
Využijte finanční bonusy. Pokud máte nějaké pracovní bonusy nebo dědictví, které vám pomohou splatit hypotéku, ušetří vám peníze v dlouhodobém horizontu. Čím dříve splácíte hypotéku, tím méně peněz budete muset zaplatit za výpůjčky. V závislosti na tom, kolik hypoték pokládáte pokaždé, můžete požádat svého věřitele, aby přehodnotil vaše platby na základě jednorázových částek, které jste vyplatil. To by mělo podstatně snížit platby za půjčky, protože rychleji vyplácíte nemovitost.
Vylepšujte svůj domov, který bude přínosem pro prodej v budoucnu. Vždy myslet dopředu a zjistěte, jak změna uspořádání kuchyně nebo přidání další ložnice zvýší hodnotu vašeho domova. Kosmetické funkce, jako je například nový umyvadlo nebo myčka, nepřidá příliš vysokou hodnotu, ale extra ložnice a koupelny a otevřený koncept obytného prostoru přinese hodnotu vaší domácnosti. Vždy se ujistěte, že je cenově dostupný dříve, než uděláte nějaké vylepšení. Chcete se ujistit, že při prodeji získáte hodnotu z vylepšení.
Pokud hledáte rychle stavět vlastní kapitál, rozhodněte se pro nižší hypoteční termín. Namísto 30leté hypotéky zkuste dělat 15letou hypotéku, která dvakrát rychleji vytvoří vlastní majetek na vašem majetku. Vše závisí na vaší finanční situaci a pokud je to možné. Nezapomeňte, že vaše měsíční platby budou dvakrát tolik, protože váš termín je menší, avšak pokud se vám to dovolí, vyhneme se všem těm zbytečným nákladům. Nejlepší způsob, jak zjistit, zda si můžete dovolit nižší hypoteční termín, je vytvořit rozpočet a zahrnout všechny výdaje a kapitál. Ujistěte se, že můžete pohodlně žít a stále provádět všechny měsíční platby. Věci v životě mohou být někdy neočekávané, takže se ujistěte, že máte dostatek finančních prostředků pro ně v případě mimořádných událostí.


Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB