Jaké otázky byste měli požádat o návštěvě Open House

Prohlídky kolem různých čtvrtí a procházení otevřenými domy umožňují kupujícímu získat pocit prostoru a domu, než ho potenciálně koupí. Nejen že je informativní vidět různé nemovitosti v různých oblastech, ale také používáte svůj čas produktivně. Samozřejmě byste mohli mít hlučné sousedy, kteří se už roky snažili ve vašem domě vrcholit - bohužel, s otevřeným domem, neexistuje žádný způsob, jak tomu zabránit.

Při turné do otevřených domů se díváte na různá místa, a to jako na trh na trhu. Při procházce otevřeným domem není žádný tlak, jelikož se můžete potulovat a trvat tak dlouho, jak chcete. To také dává lidem šanci vidět, jak ostatní zdobí svůj domov a využívají svého prostoru. Neříkám, že byste měli jít do otevřených domů s úmyslem najít nové nápady pro výzdobu interiéru, ale mnoho lidí se tímto způsobem inspirovalo a samozřejmě je zajímavé potenciálně koupit nemovitost.

Čas je peníze a peníze jsou čas, takže neztrácejte svůj čas procházením nemovitostí, o které nemáte zájem. Opatrně si vyberte, které vlastnosti se vám líbí nejlépe a strávit dostatek času, když je budete hledat. Přetížení se příliš mnoha místy, které chcete vidět, skončí pouze v nejasnostech a přetížení informací. Naplánujte své návštěvy a vytvořte plán. Ujistěte se, že máte seznam všeho, co chcete v domově. Přineste seznam s vámi, abyste mohli všechno zkontrolovat a později podrobnosti přejít. To vám dá lepší představu o místech, které jste prošli a na jakém místě. Důležité je také mít nějaké dotazy, které byste se předem měli zeptat svého agenta. Tyto otázky by se měly týkat veškerých dotazů, které máte ohledně nemovitosti, a veškerých užitečných informací, které by mohly pomoci při informativním rozhodování.



Když poprvé procházíte dveřmi v otevřeném domě, proveďte 360 přehled oblasti a vytvořte první počáteční dojmy. Jak se cítíte, když procházíte dveřmi? Mohli byste vidět sebe a vaši rodinu (pokud existuje) žijí v tomto prostoru? Pokud by procházel dům druhýkrát by byl prospěšný, můžete vždy nastavit další prohlížení. Někdy se nemyslíte na věci, které byste se měli zeptat nebo vidět, protože jste v této chvíli, takže druhá cesta je obvykle prospěšná.



Jakmile si uvědomíte, že jste našli místo svých snů, zeptejte se pár otázek, abyste se ujistili. Zeptejte se na nástroje, daně, poplatky spojené s bytem nebo domem a jak je vše zaplaceno. Či budete platit měsíčně, dvakrát měsíčně, čtvrtletně - jsou to všechny důležité informace, které vám pomohou vyjít po silnici. Zjistěte, zda bude nemovitost potřebovat nějaké opravy nebo kdy byl dům naposledy zkontrolován. Také, pokud tato nemovitost bude použita jako pronájem nemovitosti, zjistěte trochu o příjmovém potenciálu a kolik bude vaše výdaje. Při rozhodování o životě jsou informace klíčové.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB