Čeká na nový rok: vývoj trhu s nemovitostmi v roce 2019

Chystáme se pozdravit rok 2018, důležitý rok, plný změn jak na politické, tak na ekonomické úrovni. S námi v Realigro jste viděli hlavní inovace, které charakterizovaly tyto 365 dní na světovém trhu s nemovitostmi. Nyní však překvapíme: odhalíme trendy, které budou v roce 2019 sloužit jako pilíře trhu s nemovitostmi.

Jste zvědaví, abyste je s námi objevili?

No, pojďme začít!

Začínáme tím, že hlavní problémy, které vždy charakterizovaly trh cihel, se začaly obtížně přibližovat.

Právě na tomto základě byl založen projekt provedený výzkumnými pracovníky ULI a společnosti PricewaterhouseCoopers.

Během jednoho z posledních setkání, které se konalo v jednom z nejvíce citovaných měst na trhu s nemovitostmi (kdo nikdy nechtěl koupit nemovitost v Bostonu?), Některé zprávy byly ohlášeny v přehledu "přístupnosti" se zahrnutím nové technologie, které maximálně využijí potenciál trhu cihel.



Přestože se očekává všeobecné ekonomické zpomalení, byl sestaven seznam klíčových bodů roku 2019:






proměna




Trh s nemovitostmi je pravděpodobně nejvíce konkurenceschopný vůbec. Důvod, proč pokračovat v umožnění recyklace ekonomiky, ale také možnost, že k němu má přístup, se očekává obecný pokles cen, zejména na západním pobřeží. Kromě toho, aby bylo možné vypořádat se s IKT a potřebami nových generací, budou vytvořeny nové trhy.




Nové prostory




Stavební odvětví je klíčovým prvkem pro rok 2019.

Nahrazení starých prostor za tolik nových a všestranných je základním kamenem, který se v novém roce pokusíme respektovat. To také přinese nové pracovní příležitosti v různých odvětvích stavebnictví.




Dejte život malým předměstím




Malé městské střediska se vrátí ve prospěch velkých měst. Nové generace se více a více rozhodnou pro rodinné domy. Doufáme, že se vytvoří 20 nových malých velkých center.




Umělá inteligence


Dalším průnikem trhu s nemovitostmi bude zavedení nových technologií pocházejících z umělé inteligence.

Realitní odvětví podle odborníků může poskytnout velké požehnání z hlediska efektivity a bezpečnosti. Existuje mnoho start-upů na místě připravených čelit této výzvě.




udržitelnost


Klíma a okolní prostředí se staly prvky zásadního významu i ve světě nemovitostí. Neustálý "boj" proti emisím a kontrole dopadů na životní prostředí se výrazně zvýší. Průmysl se bude pohybovat spolu s trhem s nemovitostmi, což zaručuje vysokou výkonnost udržitelnosti.





Po odhalení těchto 5 bodů, na kterých bude založen nový trh s nemovitostmi, vám budeme moci přát jen 2019!



Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB