Evropští mistři nemovitostí z roku 2019

S Brexitovou otázkou, která přetrvává a vytváří mnoho otřesů v celé Evropě, se celá mezinárodní ekonomika zaměřuje na trhy s nemovitostmi velkých evropských měst. v nejlepším případě v zahraničí.
Ve skutečnosti, mnoho společností rozhodlo se opustit Spojené království, rozhodnout se pro různé národy, často diametrálně protichůdný.

Ale co jsou držitelé maximální moci?
Nejvyšší ceny v Evropě přetrvávají v Paříži, Ženevě a Monaku, zatímco ostatní metropolitní oblasti vítají turisty střední úrovně.

Z různých národů jsme určitě nemohli zapomenout na Záhřeb, hlavní město Chorvatska. V letošním roce se zvyšuje jeho potenciál ze všech hledisek, a to i díky své první digitální realitní společnosti, což je příznak silné expanze trhu.
Ceny nemovitostí vzrostly ve srovnání s loňským rokem o 20% a snížila se pouze doba, po kterou zůstala nemovitost na trhu.
Mezi evropskými giganty bychom určitě nemohli zapomenout na Portugalsko, velmi žádanou destinaci zejména pro letní období. Se svým hlavním městem Lisabonem se Portugalsku podařilo v posledním měsíci investovat o 30% více než loni. Cílovou skupinou je trh luxusních a hlavní kupci prezentují Kanaďané, Italové, Brazilci a Američané.
Nyní je čas pro jednu z nejinovativnějších a nejkreativnějších zemí v Evropě: Nizozemí.
70% nizozemského realitního trhu je založeno na nájemních smlouvách.

Amsterdam ale není základem trhu s cihlami. Rotterdam drží rekord jako nejuznávanější město ze strany zahraničních investorů, ale i místních. I když ceny v posledních měsících prudce vzrostly, v průměru kolem 300 000 eur, Rotterdam zůstává mistrem nizozemského realitního trhu.

Pohybující se na východ, Plovdiv se objevuje, druhé nejvýznamnější město v Bulharsku. Jmenovaným hlavním městem evropské kultury bude ústředním bodem roku 2019. Hlavní město Sofie se každým dnem zlepšuje, a to díky růstu nové linky metra v jižní části města. Cenový trend je však v souladu s evropským průměrem, přičemž v luxusním segmentu vzrostl o 6% více než loni.

V neposlední řadě je malý, ale velmi bohatý stát v každém sektoru: Rakousku.
V roce 2019 vstoupilo Rakousko do fáze boomu nemovitostí a stalo se jedním z nejvyhledávanějších destinací na internetu ze strany investorů.
Nejdražším městem je Kitzbühel, který ve srovnání s lednem zaznamenal 40% nárůst cen.
Co říci, obecně se zdá, že se Evropa dobře brání i přes Brexit!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB