Průměrná cena není přístupná. Problémy, které blokují nemovitosti

Podle průzkumů provedených společností ATTOM má většina kupujících značné potíže s přístupem na trh s nemovitostmi. Ale jaké jsou hlavní překážky, s nimiž se setkáváme, když se nemovitost začíná? A především, kde se tento problém projevuje nejvíce?

Začneme odpovídat na druhou otázku, a víme, že to vás nechá beze slova. Amerika je kontinent, kde bohužel tato pohroma trápí mnoho potenciálních investorů.
Průměrná cena nemovitosti ve Spojených státech daleko přesahuje průměrný plat více než 480 353 krajů (v procentech).

Mezi největší a nejlidnatější jsme si vzpomněli na Los Angeles County v Kalifornii; Cook County (Chicago), Illinois; Maricopa kraj (Phoenix), Arizona; San Diego kraj, Kalifornie; a Orange County, Kalifornie. Zatímco v oblastech, které byly ještě v dosahu mnoha budoucích vlastníků počátkem roku 2019, nemůžeme zapomenout na Harris County (Houston), Texas; Wayne County (Detroit), Michigan; Philadelphia kraj, Pennsylvania; Cuyahoga kraj (Cleveland), Ohio; a Franklin kraj (Columbus), Ohio.

Říkáme, že trh není extrémně nasycený, ale je snadné pochopit, jak je nepochybně obtížné pro ty, kteří chtějí vstoupit do realitního obchodu, najít platné příležitosti a porovnat je s tolika, dokonce i vzdálenými oblastmi.

Statistické zjišťování bylo založeno především na výši příjmů požadovaných na základě měsíčních plateb vyplývajících ze správy nemovitosti (aniž by se zapomnělo na otázku "nájemného"). maximální procentní úroveň 28% a navzdory poklesu cen ve většině nejoblíbenějších oblastí je více než zřejmá, situace se jeví jako velmi kritická, zejména pro ty mladší, kteří chtějí na trhu investovat důsledněji bez dostatečných finančních zdrojů.

Asi 68% trhů ve skutečnosti vyžaduje 30% platu, aby umožnilo jednotlivému kupujícímu získat majetek. Z analyzovaných 480 krajů je až 323, které vyžadují tak velké množství kapitálu. Podrobně uvádíme nejrelevantnější procenta:

Kalifornie (116,8%);
 Kings County, New York (113,4%);
Santa Cruz County, Kalifornie (112,3%);
San Luis Obispo County, Kalifornie (91,4%);
 Maui County, Hawaii (88,2%)

Nicméně, 39% trhů je ještě levnější než stejné historické průměry, tak evidentní v krajích kraje Cooka (Chicago), Illinois; a New York kraj, Suffolk kraj, Bronx a Nassau kraj - všichni v New Yorku metropolitní oblast.

Situace však není homogenní ve všech státech. Ve zprávě bylo analyzováno celkem 393 ze 480 krajů (hovoříme o 82%), což je meziroční nárůst indexu přístupnosti, což znamená, že ceny domů byly levnější než před rokem! Malá bílá moucha, která boduje dobře. Takže, investoři z celého světa, nezoufejte! Řešení by mohlo být hned za rohem!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB