Rok 2019 je rozhodujícím rokem pro trh s nemovitostmi: to je důvod, proč

Nový měsíc právě začal a byly potvrzeny důležité předpovědi pro trh s nemovitostmi. Zvláště po mnoha letech politické, sociální a především hospodářské nejistoty můžeme konečně říci, že jsme dosáhli bodu obratu.
Podle hlavních statistik je ve skutečnosti rok 2019 rok, ve kterém bude důležitější investovat do globálního trhu s nemovitostmi. Pozitivní vlna, čeká jen na to, aby ji budoucí investoři jeli.
Podívejme se podrobně na to, jaké jsou hlavní body této důležité zprávy pro trh s nemovitostmi.
V tomto optimistickém proudu jsme shrnovali všechno, abychom lépe pochopili, proč je to tak pohodlné a zásadní, aby ses teď na světovém trhu s nemovitostmi skočil!
 Na rozdíl od mnoha jiných sektorů se v oblasti nemovitostí v období globální krize necítil takový násilný odpor. V mnoha zemích byl fakt trh z cihel, který z krize vyhnal národní ekonomiku.
 Uvidíme, jak:

Zóna příležitostí: je to název vytvořený pro definování daňových reforem týkajících se zaměstnanosti v roce 2017, které umožňují získat daňové výhody z hlediska investic do určitých oblastí s nízkými příjmy. Cílem tohoto programu je rychleji rozšiřovat kapitál a zajistit tak výhodu. Podle odborníků je to nejlepší akční plán, který umožní náročnějšímu hospodářskému rozvoji pro národy.

Tisíceletí: našli jsme to několikrát, a to i na trhu s nemovitostmi, průměrný věk investorů prudce klesl. Nyní vlastníkem kupní síly majetku již nejsou otcové rodiny, ale mladí tisíciletí. Jejich příspěvek na trh s nemovitostmi byl zásadní z hlediska investovaného kapitálu. Tisíceletí dále upravili starý "zvyk". To je upřednostňovat podepisování nájemní smlouvy spíše než nákup a prodej. Inverze tohoto trendu byla velmi evidentní již na konci roku 2018.
Důvod, proč se očekává, že snížení cen nemovitostí, které umožní splnění nabídky a poptávky, zajistí kratší časy ohledně přítomnosti nemovitostí na trhu s nemovitostmi.

Motivace k vytvoření inteligentního a zeleného domu: móda může být něco dočasného, ale ne na trhu s nemovitostmi! To, co vypadalo jako nový trend zaměřený na udržitelnost, se nyní stalo nezbytností pro všechny investory. Ve skutečnosti nákup inteligentního a zeleného domu není žádostí malého procenta potenciálních kupujících, ale většiny z nich.
A vzhledem k tomu, že již v prvních měsících roku 2019 byly požadavky velmi vysoké, ceny spojené s vytvořením nebo modernizací inteligentního domu jsou stále levnější než ceny standardního bydlení. A to není všechno. Využívání udržitelných materiálů vám umožní udržet si po dobu delší dobu hodnotu nákupu vašeho domova vysokou a konkurenceschopnou vzhledem k novým potřebám trhu.

Co říci, zdá se, že rok 2019 je rokem '' Brick ''!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB