Lokalizace? Pro kupující v Hongkongu je to stále méně relevantní!

Kolik z vás, když si musíte vybrat nemovitost, kterou chcete koupit, nenechte se ovlivnit její polohou. Dá se říci, že to je hlavní a vysoce diskriminační důvod, který ovlivňuje budoucího investora a obecně nemovitost.

Fenomén, který upoutal naši pozornost, se týká zejména trhu s nemovitostmi v Hongkongu, který v posledních několika letech zaznamenal ztrátu, pokud jde o hodnotu uznanou investory, o umístění nemovitostí.
V detailu již není blízkost k extrémně rozvinutému centru nebo zajímavým místům tak důležitá. Nemovitosti dominuje novinka, z těch nemovitostí, které jsou nové stavby. Důvodem je to, že ceny nemovitostí jsou na celém území homogenní, a proto se orientujeme na pohodlí a inovace.

Ale pojďme k jádru této analýzy, skrze to, co zveřejnil Denis Ma, vedoucí tohoto výzkumu.
Podle odborníka je konvergence cen nemovitostí vysvětlena koncentrací nových realitních struktur v určitých oblastech země.
Po opatřeních na potlačení poptávky, která dříve přijala vláda, se kupující orientovali na rozhodně výhodnější trh, který je nasměroval do plodnějších obytných oblastí as vlastní ekonomickou hodnotou, která má v průběhu času vydržet.

Tato nálada však rozhodně neodradila méně rozvinuté reality. Opravdu. Přesně ve venkovských oblastech byla skutečná rasa o dokončení infrastruktury, která umožnila rychlé spojení s velkými městy.
Pozornost kupujícího, a proto pád na cenu a nikoli na místo, také umožní sousedním oblastem aktivně se vrátit do nemovitosti, aniž by hrozilo, že bude zapomenut.

Henry Mok, vedoucí manažer kapitálového trhu JLL, uvedl, že díky této vlně obnovy zůstane poptávka stabilní a dobře úměrná „nabídce určené k dalšímu a dalšímu zvyšování.

Mezi významné prvky také připomínáme potřebu vytvořit takzvaná „inteligentní města“, inteligentní města, která mohou být vždy v souladu s dobou a v neposlední řadě se orientovat na ekologické technologie.

V zemi, kde se úroveň znečištění ovzduší, bohužel, stále dotýká znepokojivých úrovní, nemůže iniciativa tohoto typu udělat nic jiného, než lépe zlepšit vyvíjející se situaci.

Novinka se tak připojuje k ochraně životního prostředí, aniž by zapomínala na základní potřeby, které představuje stále více konzistentní, ale především rozmanitá poptávka.
Díky této skutečnosti se okruh investorů rozhodně rozšířil, což zaručuje, že kdokoli může hledat vhodnou nemovitost v dosahu každého tržního cíle.
Mladí studenti Erasmusu, důchodci a rodiny jsou v současné době schopni bez problémů najít svou velikost v této zemi.

Co říci, dobrý čas pro Hong Kong!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB