Nemovitosti v globálním měřítku: rozhodující proměnné do roku 2030!

V každé společnosti existují prvky síly a jiné slabosti, které mají tendenci se navzájem kompenzovat. V některých obdobích, nejprosperovanějších z nich, převažují ty první, v jiných se zdá být téměř nemožné se odtrhnout od stánkových situací, které tento systém vytváří.
Pokusíme-li se tuto okolnost promítnout na globální úrovni, je možné pochopit, jak identifikace těchto proměnných není vždy tak bezprostřední, protože pocházejí z mnoha národů, s vlastní odlišnou kulturou a potenciálem.
Identifikovali jsme však tzv. „Megatrend“, který ovlivní trh s nemovitostmi do roku 2030.
Jste zvědaví zjistit také? Udělejte si pohodlně a pozorně si přečtěte další řádky!

Megatrend # 1: Urbanizace

Prvním prvkem, který je třeba počítat na realitním trhu, je demografická míra ve městech. Podle statistických údajů, zejména v asijských oblastech, se počet obyvatel v letech 2019 až 2030 prudce zvýší o 800 milionů. Tento datum je nejen impozantní, ale také velmi důležitý, protože je vhodné si předem uvědomit, v jakých oblastech světa se mohou vyskytovat. větší poptávka po nemovitostech. V Africe se vždy zvýší o 100% ve stejném časovém rámci, ale nezapomeňte, že americký kontinent bude stále nejlidnatější v městských oblastech. Společnosti se budou soustředit především do velkých měst a rezidenční sektor učiní menší bytové jednotky dražšími (protože jsou méně žádané) než větší.

Megatrend # 2: ekonomická moc na východě

Západní města byla vždy hnací silou „silné a pevné ekonomiky. Mezi nimi zmiňujeme Londýn, New York, Los Angeles a Paříž, které zůstanou základem hlavních ekonomických aktivit světa. Fenomén, který se má v posledních letech konsolidovat, je dán přesunem ekonomické moci ze západu na východ, zejména v Asii, kde jsou výrobní náklady nižší a inovativní nápady chybí.

Megatrend # 3: technologie

Opakovaně jsme se zabývali vymezenou otázkou „technologického“ aspektu. Zelené vidění a inteligentní domy jsou pilíři nové myšlenky trhu s nemovitostmi. Důvodem, proč se kombinace technologií a nemovitostí bude ještě více konsolidovat, je přítomnost projektů v přípravě, které do roku 2030 dosáhnou ceny 7 miliard EUR. Počet prodejních smluv by proto mohl být prudce rozšířen s ohledem na progresivní expanze poptávky zaměřená přesně na segment ekologického a inteligentního segmentu, a to jak pro nové investory, Millennials, kteří vstupují a v současnosti dominují na globálním trhu s nemovitostmi.

Co říci, technologie, moc na východě a téměř nekontrolovaná urbanizace budou základními kameny budoucího realitního trhu v globálním měřítku. A jste připraveni vyzkoušet si ruku na realitním trhu budoucnosti?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB