Vybavte svůj domov: moderní nebo moderní design?

Opakovaně jsme se zabývali tématem trendů a možná je to právě jeden z prvků, který odlišuje jeden domov od druhého. Často máme vágní představy o tom, jak vybavit náš byt, ale nemůžeme je učinit konkrétními. Ale jsme si jisti, že přesně víme, jaký styl je pro náš dům vhodný?

Dnešní téma je právě toto: přijmout moderní styl nebo upřednostnit současný styl?
Objevíme společně hlavní rozdíly a pochopíme, jaká opatření bychom měli dodržovat, abychom byli schopni dosáhnout soudržnosti i na stylistické úrovni, abychom vytvořili prostor, ve kterém žijeme blíže k našim potřebám. Na konci naší sekce bude možné pochopit, který design je nejvhodnější pro strukturu vašeho domova a především aby se vyhnul nejčastějším chybám.
A pak, pokud jste připraveni, můžeme začít!

Začněme stylem definovaným jako „moderní“. Jak můžete hádat, tato terminologie se používá s odkazem na časové období od počátku poloviny dvacátého století. Tento styl je předkem, takže ho můžeme nazvat moderním designem. Tento design, otevřený firmou Bauhaus, se zaměřuje na jednoduché tvary a linie a funkčnost. Pokud jste milovníci jednoduchosti a barev, které připomínají přírodu, se zemitými nuancemi, je to styl pro vás! Dalším pilířem moderního stylu je znovuobjevení ekologických materiálů.

Dřevo, kůže a kámen jsou často používány jak jako vnitřní konstrukce, tak i jako příslušenství bytového zařízení. Pro ty, kteří chtějí mít "moderní" dům, je nezbytná podstata a plynulé a aerodynamické postavy. " Doporučujeme přijetí tohoto stylu pro ty, kteří, i když nemají extrémně velké prostory, si přejí znovu vytvořit ve svých domovských zdech zen a světelné prostředí.

Nyní, když jsme rozsáhle popsali vlastnosti moderního stylu, můžeme podrobně analyzovat současný styl.
Podstatný rozdíl oproti předchozímu spočívá především v absenci časové reference, která by znamenala začátek tohoto "proudu". Současný design ve skutečnosti znamená vše, co se zabývá módou z hlediska nejoblíbenějšího nábytku.

A právě tato nejednoznačnost činí současný design zajímavým. Je však třeba zdůraznit některé kvality, aby se zabránilo vytváření prostředí se zabarvením a kontrastními styly. Odstíny nejsou v přirozeném prostředí, ale preferují se studené, neutrální tóny. Klíčovým slovem je minimalismus. Materiály používané k vytvoření prostoru v souladu se současným stylem jsou nikl, chrom, ocel kombinovaná s extrémně přirozenými texturami, jako je juta.

Tento styl není vhodný pro všechna nastavení. Je vhodnější ji přijmout pro vybavení domů, které mají základní strukturu, aby ji obohatily o typické prvky nejvýraznějšího uměleckého designu!

To jsou pokyny, které vám pomohou dát vaší domovské silné a dobře definované identity. Ale pamatujte si, že pocit "doma" znamená být na místě, které může přenášet část z nás. Takže, být volný porušit tato pravidla, aby se váš domov jedinečný!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB