Vybavte svůj dům v plném ostrovním stylu: naše tipy!

Léto je téměř u konce a přináší s sebou čerstvost a lehkost, které se nám podaří zažít během nejlepších tří měsíců v roce. Moře nebo hory, krajina nebo město, relaxace je klíčové slovo. Ať už jste strávili dovolenou mimo domov nebo v blízkosti, jedna věc je jistá: nikdy není vzrušující, že budete muset obnovit rytmy každodenní rutiny.

Určitě vám nemůžeme říct, jak žít „věčnou dovolenou, ale určitě máme informace, které vám umožní mít stále nějaké letní klima ve svých domovech?“

Léto je ztělesněno par excellence podle ostrovního stylu: světlé barvy, slunné pláže a modrá moře, která se mísí s oblohou. Dělá vám samotný nápad odpočinek? Podepřete se, protože vám dáme pět tipů potřebných k tomu, abyste měli dům v plném ostrovním stylu. Začněme!

1. Struktura

Všechny domy v této kategorii jsou často propleteny větrem, mořem a sluncem. Důvodem, proč jsou stěny, kromě silných, také natřeny bílou barvou a postaveny (částečně) do kamene, aby byla chráněna struktura, je z chladu v zimě a ze spalujícího tepla v létě. Chcete-li tedy začít na pravé noze, nezapomeňte si osvětlit místnosti, a to jak barevně, tak také vytvořením velkých oken, která dovnitř umožňují velký průchod světla. Chcete-li dát charakter a ne aby váš domov monotónní, doporučujeme krásnou tmavě modrou, na střeše nebo na roletách, pokud dobře ladí s okolním prostředím.

2.Zelené prostory

Druhým bodem, který budeme analyzovat, je ten, který se týká zelené. Vnější prostory ostrovních domů jsou obvykle charakterizovány zelenými plochami díky kvetoucím rostlinám a terasám bohatým na vegetaci. Ale zelená není jen tohle! Korespondence je vyvážená i uvnitř, s použitím sofistikovaných materiálů a technologií, ale také s ochranou životního prostředí, s nulovými emisemi.

3. Řádky

Ostrovní domov par excellence nezahrnuje rigidní formy. Křivky jsou filozofií všech bytových struktur ostrova. Pomyslete na typické domy Mykonos nebo Santorini. Vysoké zdi končící nedokonalými oblouky. Hledá se symetrie, ale není to nutné!

4. Dřevěné prvky

Dřevo je nepochybně jedním z nejpoužívanějších materiálů pro vytváření prostorů nebo rohů uvnitř (nebo vně) „ostrovního domu“. Použití tohoto materiálu je často také spojeno s používáním rostlin, což vytváří struktury pokryté například lezeckými rostlinami. Kromě toho se dřevo dobře mísí s bílou a modrou, což dává struktuře další identitu.

5. Duté prostory

Ostrovní domy jsou často starobylými strukturami a mají prostory vytvořené ze samotné skály. Jedná se zejména o kreativní „modelování“ oblastí širokého každodenního použití, jako je kuchyně nebo koupelna, z již existujících zdí a jejich zdobení surovinami.

Toto je 5 základních kroků k tomu, aby se váš domov podobal domovu „vysněného ostrova“, aby vaše duševní relaxace byla 365 dní v roce!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB