5 důvodů, proč váš dům nebyl prodán

Zajímá vás, proč byl váš dům prodán? Mohlo by to být dokonce podobný dům v okolí, který byl nedávno prodán a byl jen na trhu na několik dní. Existuje mnoho faktorů, které vysvětlují, proč váš domov nemusí být k prodeji, a proto je třeba tyto důvody řešit nyní! Podívejme se na 5 důvodů, proč váš domov nebyl prodán.

Nemáš čas na přípravu svého domu

Ceny neodpovídají cenám domu

Nemáte kvalitní fotky, které se budou zobrazovat online

Váš realitní agent není s Vámi slučitelný

Nevyjádřil jste se domů


Důležité je připravit dům na prodej. Zamyslete se nad lidmi, kteří projíždí váš domov a co by rádi viděli a zažili. Nechcete projít dům, který se vůbec nezdá být připravený. Chcete, aby byla čistá a čistá a že je prezentovatelná. Udělejte si čas, abyste vynaložili úsilí na vyčištění vašeho domu a zapnutí světel a svíček potřebných k tomu, aby byl slušný.



Předražený dům bude na trhu po dlouhou dobu, a pokud nebudete chtít prodat, pak je to v pořádku. Pokud se ale snažíte svůj dům prodat včas, chtěli byste svůj dům posoudit a nastavit cenu jako tržní hodnotu, aby mohla být prodána. Jste také oprávněni požádat o cenu, kterou chcete, ale to nezaručuje, že ho někdo koupí.



Kvalitní fotografie hrají důležitou roli v prodeji nemovitostí online. Nikdo se nechce podívat na fotky špatné kvality, kde nemůžete říct, jestli je to postel nebo stůl v místnosti. Ujistěte se, že najdete fotografa nebo uděláte kvalitní fotografie ve fotoaparátu nebo telefonu. Trochu úpravy mohou jít trochu daleko!



Chcete najít realitní kancelář, který je nadšený prodejem vašeho domova. Pokud se nezdá příliš zaujatý, pak váš domov nemusí nikdy prodávat. Najděte někoho, kdo je ochoten dát čas a energii, abyste našli perfektní kupce. Chtěli byste se ujistit, že jste si vydělali svůj řez. Také je dobré rozlišovat spojení s vaším realitním agentem, protože vám pomůže s tímto procesem.



Uskutečňování vašeho domova je dalším skvělým způsobem, jak přitahovat potenciální kupce k procházce vaším domovem a potenciálně koupit. Ukažte to příjemně a příjemně. Chcete, abychom se podívali na to, jak jste se postarali o své místo a máte tu hrdost na to, co prodáváte. Zvláštní svíčka, dekorativní polštář a květiny rozptýlené po celém domě - hodně ukazuje. Čím více jej oblékáte (bez lepkavých), tím více lidí bude chtít vidět.



Pokud dáte čas a úsilí do mých 5 důvodů, měli byste mít větší šanci prodat váš domov - Hodně štěstí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB