Někdy se vracejí: v Phuketu vládnou nájemné

Kdo nikdy nebyl přitahován k nádhernému a nedotknutelnému Thajsku? Nedávno jsme na základě silného růstu zájmu o tuto zemi zveřejnili mini-průvodce, který byl přesně zaměřen na objevení tohoto kouzelného místa. V tomto období, ačkoli tento národ je vždy považován za skutečný ráj, objevuje se velmi zvláštní a zajímavý fenomén. Zdá se, že thajský trh s nemovitostmi je krok zpět, ale nikoliv pokud jde o zaznamenávání transakcí. Ale na typu smlouvy, kterou investoři preferují.

 Ve skutečnosti se vrátila ke skutečnému "rozmachu" pronájmu na úkor prodejů a nákupů. Málokterý, kdo se rozhodne vyčlenit z davu a zvolit si koupi nemovitosti, se "přizpůsobuje" výběrem nízkopodlažních vil s cenou nižší než 35 milionů THB (což odpovídá 1 milionu dolarů). Kdo jsou investoři, kteří vedou tuto revoluční vlnu? Bezpochyby nejprve identifikujeme Čínu, následují Japonsko a Rusko. Stručně řečeno, celý kapitál kapitálu. Dále podle statistických údajů pokles zájmu o kupní a prodejní smlouvy ještě není absolutní. Ve skutečnosti se očekává, že tento trend bude pokračovat v průběhu času s ještě výraznějšími účinky.

Jedním z hlavních důvodů, proč investoři podepisují leasing, je snížení jejich průměrného věku. Stále více mladých lidí se otvírá do světa trhu s nemovitostmi, často žít jedinečný zážitek v zahraničí, ale současně dočasný, nebo začít novou stránku svého života. V každém případě je výsledek analogický. Nemožnost využívat solidní finanční majetek zejména vede Millennialy k méně důležitým investicím, ale nepochybně více vyhovuje jejich potřebám. To ovšem samozřejmě nezastavilo thajskou vládu, aby přijala nové linie politických a ekonomických pokynů, které jsou přesně zaměřeny na potřebu stimulovat prodej majetku.

 Ve skutečnosti budou k dispozici všichni, kdo se rozhodnou koupit nemovitost v Thajsku, aby mohli odemknout toto období, které se zdá být kapitánem ducha nájemného. Výjimečnost tohoto jevu je dána absencí tak silného rozhodnutí v historii thajského trhu s nemovitostmi.
Navzdory všem je třeba poznamenat, že Thajsko zůstává jedním z nejnavštěvovanějších destinací na celém asijském kontinentu, a proto z ekonomického hlediska tento obrat nezpůsobí finanční škody. Existuje (a pravděpodobně i nadále bude) posun směrem k typu smlouvy na úkor tradičnějších.

Tato země se však rozšiřuje na všech úrovních, takže podle ekonomů je tato fáze jednoduše synonymem historicko-sociální změny investorů, kteří v současné době vstupují na asijský trh s nemovitostmi.

A vy, budete se rozhodovat o smlouvě o pronájmu nebo prodeji?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB