Zvažujete pronájem domu?

Nájemné za vlastní může být skvělou volbou pro někoho, kdo nemá kapitál, aby si dům okamžitě koupil, ale chce i nadále žít na stejném místě po určitou dobu. Přemýšlejte o pronájmu aut ... Zaplatíte měsíční poplatek za používání auta a máte možnost ji koupit hned po skončení pronájmu. S nájemnou částkou vašeho měsíčního nájemného půjdete na splácení domova, v němž právě žijete. To pomáhá zajistit, že nebudete zcela házet peníze na pronájem a že část z nich se vyplácí. Existuje mnoho různých faktorů, které je třeba zvážit s nájemným vlastním majetkem a budeme diskutovat o těchto výhodách a nevýhodách v tomto článku.

Výhody pronájmu vlastní:

Jednou velkou výhodou a důvodem, proč se lidé rozhodnou pro možnost "rent-to-own", je, že nemají kapitál na nákup nového domova, nebo by mohli mít špatný úvěr, nikoli dostatečně vysoký příjmový tok, nebo nemohou přijít s zálohu. Pokud spadáte do jedné z těchto kategorií, může to být pro vás ideální řešení, než byste si zvolili možnost rent-to-own! Nejenže budete bydlet v domě a zažíváte, jaké to je, než si je koupíte - ale budete mít možnost zjistit, jestli ho opravdu máte rádi a myslíte si, že by to byla dobrá investice, která by se vyvíjela kupředu. Dostanete se za to, že se předtím, než se plně zapojíte do rukou. Pro prodejce může být tato možnost skvělá pro majitele, kteří mají problémy se splácením hypotečních plateb. Prodejci pak nabízejí na svých místech nájemné.

Nevýhody pronájmu vlastní

Jedna velká nevýhoda pro nájemce, který přemýšlel o koupi domova a rozhodl se taky není, že neobdrží peníze navíc, které vložily do pronájmu. Pokud se nájemce rozhodne, že nechce koupit nemovitost, peníze se na ně nevrací. Obvykle s nájemným vlastním volitelem platí nájemce více za pronájem nemovitosti než tržní hodnota. Je to proto, že vyplácejí část kapitálu domova.

Vždy se ujistěte, že si přečtete dohodu s nemovitostí a ujistěte se, že nejste zamčený do něčeho, o čem nevíte. Některé smlouvy jsou formulovány tak, že jste povinni zakoupit nemovitost na konci vašeho pronájmu. Mnozí nájemníci nakonec nekupují domů ze stejných důvodů jako dříve a majitel odchází s mnohem více kapitálu, než by měli s měsíčním nájemným, který není součástí nájmu na vlastní dohodu.

V závislosti na vaší situaci může být užitečné pro některé, pokud pochopíte, co to všechno znamená. Vždy přečtěte VŠE a ujistěte se, že je vám jasné!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB